height="132" />
Doktor Kripto Para Nedeniyle Mi İntihar Etti ? 
190 okunma

Doktor Kripto Para Nedeniyle Mi İntihar Etti ? 

ABONE OL
Nis 15, 2024 13:40
Doktor Kripto Para Nedeniyle Mi İntihar Etti ? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Nisan 2024 tarihinde Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan bir atış poligonunda üzücü bir olay yaşandı. 33 yaşındaki Dr. Gökhan Çalışkan, atış yapmak için gittiği poligonda tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Dr. Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini teyit etti. Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre Dr. Gökhan Çalışkan, Silvan ilçesindeki Yolarası Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapıyordu. Kripto paralarla ilgilendiği ve son zamanlarda yaşadığı maddi kayıpların intiharında etkili olduğu tahmin ediliyor.

Dr. Çalışkan’ın sosyal medya hesabında dün yaptığı bir paylaşımda da “Günaydın Dostlar dün lanet bir gündü bende çok zarar ettim herkese çok geçmiş olsun” ifadelerini kullanması dikkat çekiyor.

Bu trajik olay, kripto para piyasalarındaki dalgalanmaların ve bu dalgalanmaların insan psikolojisi üzerindeki olumsuz etkilerinin ne kadar büyük olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Dr. Gökhan Çalışkan’ın ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz

BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.