height="132" />
KYK’de Kalan Kız Öğrenci, Bakan Bak’a Öyle Bir Sesli Mesaj Gönderdi ki…

KYK’de Kalan Kız Öğrenci, Bakan Bak’a Öyle Bir Sesli Mesaj Gönderdi ki…

ABONE OL
Oca 6, 2024 17:41
KYK’de Kalan Kız Öğrenci, Bakan Bak’a Öyle Bir Sesli Mesaj Gönderdi ki…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK’larda kalan öğrencilerin isyanı sürüyor. Bir tepki de İzmir Buca Gazi Ayşe Hanım Kız Yurdu öğrencilerinden geldi. Yemeklerin içinden böcek çıktığını, mutfakta hijyen sorunu olduğunu, asansörlerin sorunlu olduğunu anlatan öğrenciler, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı (BSHA) aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan yardım istedi.

Geçtiğimiz günlerde yan blokta bir asansör birinci kattayken boşluğa düştü. Asansörde öğrenci arkadaşlar vardı. Büyük bir tehlike atlattık.

Bizi Sahipsiz Bırakmayın…

Kız öğrenciler izmirhaberleri.net’e şu mesajı göndermişti, “Yemekhanenin yemeklerinde sürekli böcek kıl vs çıkıyor. Yemekhanede böcekler dolaşıyor.. Resimler var , atacağım size. Bugün bir arkadaşımın yemeğinden daha çıkmıştı. Yemek yapan kişilerin yanına gittiğimizde “Olur böyle şeyler ” gibisinden bir şeyler dedi. Yani kendi kızına,oğluna içinde böcek olan yemeği yedirir mi merak ediyorum? Geçtiğimiz günlerde yan blokta bir asansör birinci kattayken boşluğa düştü. Asansörde öğrenci arkadaşlar vardı. Büyük bir tehlike atlattık. Binalar 8-9 katlı olduğu için mecburen korkarak asansörlere biniyoruz. Bakanlıktan denetime kimse gelmiyor. Bizi lütfen sahipsiz bırakmayın” (izmirhaberleri.net)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.