height="132" />
Maden’deki Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı

Maden’deki Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı

ABONE OL
Eki 17, 2023 14:38
Maden’deki Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valiliği, Maden ilçesindeki depremzedelerin hak sahipliği başvurularının sonuçlandığını duyurdu.

Maden ilçesindeki depremzedelerin Hak Sahipliği için Talep ve Bilgilendirme Başvuruları sonuçlandırıldı.

Elazığ Valiliği, Maden’deki depremzedelerin hak sahipliği sonuçlarının mahalle muhtarlıklarında ilan edildiğini, ayrıca E-Devlet kapısı üzerinden de sonuçlara ulaşabileceklerini duyurdu.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; “06.02.2023 Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem afetleri nedeniyle Hak Sahipliği için Talep ve Bilgilendirme Başvuruları e-Devlet Kapısı üzerinden ve belirtilen ofisler aracılığıyla alınmıştır. AFAD Hak Sahipliği Değerlendirmeleri; Maden ilçesinde sonuçlandırılmıştır. Hak sahipliğine ilişkin sonuçlar belirtilen ilçeler için mahalle muhtarlıklarında ilan edilmiş olup, ayrıca E-Devlet kapısı üzerinden de öğrenebilecekler. Bu kapsamda; Hak sahipliği kararına itiraz edecek vatandaşlarımızdan, gerekçelerini ortadan kaldıracak belgelerle birlikte, itiraz dilekçeleriyle 17.10.2023 ile 31.10.2023 tarihleri arasında; Hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kültür Park Yanı),  Hafta Sonu İlçe Kaymakamlığına (Hak Sahipliği Danışma Ofisi) müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.