height="132" />
Akçakiraz Belediyesi Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor..

Akçakiraz Belediyesi Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor..

ABONE OL
Nis 27, 2024 15:39
Akçakiraz Belediyesi Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu’nun girişimleri ile başlatılan sondaj çalışmaları kapsamında Bahçekapı Mahallesi’nde 85 metreye ulaşarak içme suyuna ulaşıldı. Bu gelişme, mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

Başkan Ormanoğlu, seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Mahalle sakinlerinin içme suyu sorununu çözmek için kararlılıkla çalıştıklarını ve bu konuda önemli bir aşama kaydettiklerini belirtiyor.

Ormanoğlu, Akçakiraz’da uzun yıllardır devam eden tüm sorunları sırasıyla çözeceklerini ifade ediyor. Yapmayı planladıkları ve yapacakları birçok çalışma olduğunu da sözlerine ekliyor.

Başkan Ormanoğlu, Akçakiraz’ı daima daha ileriye taşımak için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtiyor. Bu çalışmalarında kendilerine büyük katkılar sunan HCKAYA İnşaat ve Sondajcılık Firması’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor.

Sondaj Çalışmaları Hakkında:

Sondaj çalışmaları Bahçekapı Mahallesi’nde devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında 85 metreye ulaşarak içme suyuna ulaşıldı.

Bu sayede mahalle sakinlerinin içme suyu sorunu çözülecek.

Başkan Ormanoğlu’nun Sözleri:

“Seçim dönemi Bahçekapı Mahallemize gittiğimde, hemşehrilerimiz bu sorunu bana söylemişti ve bende bu konu ile yakından ilgileneceğimi belirtip, söz vermiştim. Çok şükür ki bugünde verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

“Beldemizde uzun yıllardır devam eden tüm sorunları sırasıyla çözeceğimizi güzide basın temsilcilerimizin aracılığıyla belirtiyorum. Yapmayı planladığımız ve yapacağımız daha birçok çalışma var.”

“Akçakiraz Beldesi’nde ben göreve başladığım günden itibaren büyük bir birlik ve beraberlik mevcut. Belediye Meclis Üyelerimiz, Personellerimiz ve hemşehrilerimiz ile konuşarak, görüşerek ve görüş alarak Akçakiraz’ı daima daha ileriye taşımak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

“Bahçekapı Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sondaj çalışmalarında bizlere büyük katkılar sunan ve her zaman bizlerin yanında olan hayırsever iş insanı, değerli dostum HCKAYA İnşaat ve Sondajcılık Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Celal Kaya’ya beldem Akçakiraz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Titizlikle sondaj çalışmamızı sürdüren HCKAYA İnşaat ve Sondajcılık firması çalışanlarına ve personellerimize ise emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Beldemizde geçmişte yaşanan tüm sorunları sırasıyla çözeceğimizi tekrar belirtiyorum.”

Bu gelişme, Akçakiraz Bahçekapı Mahallesi sakinleri için umut verici bir haber. Başkan Ormanoğlu’nun çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin yaşam kalitesinin artması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.