height="132" />
Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı

Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı

ABONE OL
Eki 13, 2023 14:54
Depremzedelerin Hak Sahipliği Başvuruları Sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da depremzedelerin Hak Sahipliği için Talep ve Bilgilendirme Başvuruları sonuçlandırıldı. İlçelerdeki Depremzedeler Hak sahipliğine ilişkin sonuçları mahalle muhtarlıklarında veya E-Devlet kapısı üzerinden de öğrenebilecek.

Elazığ’da Merkez Mahalle, Köy ve Beldeler, Baskil, Palu ve Alacakaya’daki depremzedelerin Hak Sahipliği için Talep ve Bilgilendirme Başvuruları sonuçlandırıldı.

Depremzedeler Hak sahipliğine ilişkin sonuçları mahalle muhtarlıklarında veya E-Devlet kapısı üzerinden öğrenebilecek.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem afetleri nedeniyle Hak Sahipliği için Talep ve Bilgilendirme Başvuruları e-Devlet Kapısı üzerinden ve belirtilen ofisler aracılığıyla alınmıştır. AFAD Hak Sahipliği Değerlendirmeleri; Merkez Mahalle, Köy ve Beldelerimiz, Baskil, Palu, Alacakaya için sonuçlandırılmıştır. Hak sahipliğine ilişkin sonuçlar belirtilen ilçeler için mahalle muhtarlıklarında ilan edilmiş olup, ayrıca E-Devlet kapısı üzerinden de öğrenebilecekler. Bu kapsamda; Hak sahipliği kararına itiraz edecek vatandaşlarımızdan, gerekçelerini ortadan kaldıracak belgelerle birlikte, itiraz dilekçeleriyle 13.10.2023 ile 27.10.2023 tarihleri arasında; Hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kültür Park Yanı), Hafta Sonu İlçe Kaymakamlıklarına (Hak Sahipliği Danışma Ofisleri) müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.