height="132" />
YRP İl Başkanı Ateş’den Başarılar Mesajı

YRP İl Başkanı Ateş’den Başarılar Mesajı

ABONE OL
Haz 17, 2023 15:17
YRP İl Başkanı Ateş’den Başarılar Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YRP İl Başkanı Ateş: Geleceğimiz Sizinle Daha Parlak Olacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere başarı mesajları yayımladı.

Ateş: Geleceğimiz Sizinle Daha Parlak Olacak

Büyük ve güçlü Türkiye’nin gençlerimizin zihinlerinde ve ellerinizde yeşereceğini ifade eden Başkan Ateş mesajında, “İstikbalimiz ve umudumuz olan sizler için yeni bir sürecin kapısını aralayacak olan bu sınavda hepinize zihin açıklığı diliyorum. Sonuç ne olursa olsun sizi seviyor, size güveniyoruz. Heyecanınızı, azminizi ve gözlerinizdeki ışığı daima diri tutun. Geleceğimiz sizinle daha parlak olacak. Rabbim umduğunuz tüm güzelliklere ulaştırsın. Emeğiniz, çabanız ve hayallerinizle eş değer bir sonuç almanız dileğiyle YKS’de tüm gençlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.