height="132" />
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Obezite Cerrahisinde Başarılara İmza Atıyor
221 okunma

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Obezite Cerrahisinde Başarılara İmza Atıyor

ABONE OL
Nis 3, 2024 13:50
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Obezite Cerrahisinde Başarılara İmza Atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, obezite cerrahisi alanındaki başarısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hastane, son teknoloji donanımı ve deneyimli hekim kadrosuyla ilimiz, bölgemiz ve tüm Türkiye’den gelen hastalara hizmet sunuyor.

Hastane, başta İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Malatya olmak üzere çeşitli illerden obezite cerrahisi için başvurular alıyor. Son zamanlarda İstanbul’dan ailece başvuran Yaren Kaçmaz ve halası Fadime Güven ile Malatya’dan Melisa Altundemir de hastanede başarılı bir şekilde ameliyat oldular.

Hastaların ameliyatlarını gerçekleştiren Opr. Dr. Nizamettin Kutluer ve Doç. Dr. Mehmet Buğra Bozan, yaptıkları açıklamalarda hastaların durumları ve ameliyatların başarıyla tamamlandığına dair bilgiler verdiler.

İşte Hasta Memnuniyetleri

Başarılı birer obezite ameliyatı geçiren hastalar da duygularını şu sözlerle ifade ettiler:

  • Yaren Kaçmaz: “İstanbul’dan geldim. 17 yaşında çok kilolu bir genç kızdım. Nizamettin Bey sayesinde çok güzel kilolarımı verdim. Daha sonrasında evlendim, doğum yaptım ve tekrar kilo aldım. Önüne geçemediğim bir alan oldu. Tekrar Nizamettin Bey’e başvurdum. O da sağ olsun yardımcı oldu. Ayrıca safra kesemde taş vardı aynı seansta onuda ameliyat etti. Çok teşekkür ederim.”
  • Ayşegül Çetin: “Merhaba, Ankara’dan geliyorum. Nizamettin hocamıza obezite ameliyatı olmak için geldim Elazığ’a. Fethi Sekin şehir hastanesi’ndeyiz şu anda, çok başarılı geçtiğini söylüyor doktorlarımız. Bendeki belirtiler de o yönde. Çok memnun kaldık. Şartlar çok güzel, konforlu, temiz, ameliyat sonrası bakımlar da gayet iyi, herkese her şey için teşekkür ediyorum.”
  • Melisa Altundemir: “Malatyadan geldim. Kilomdan dolayı biraz sıkıntı yaşadığım için, annemi de gördüğüm için kesinlikle Mehmet Buğra Hocama gelmeliyim dedim. İyi ki de ameliyat oldum. Mutluyum. Bir sıkıntım yok.”
  • Öznur Orhon: “Ben kocaeli İzmit’ten geldim. Yıllardır kilo problemim vardı, ayrıca nefes darlığım olduğu için hep tereddütteydim ameliyat olabilir miyim diye. Kız kardeşim hocamıza 8 yıl önce ameliyat olmuştu, Kız kardeşim çok memnun. Onun memnuniyeti üzerine biz de geldik. Biz de çok memnunuz. Hastanenin personelinden ve ilgilerinden de çok memnunum. Herkese teşekkür ediyorum.”

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, obezite cerrahisi alanındaki başarısıyla bölgeye öncülük etmeye devam ediyor. Hastane, sunduğu kaliteli hizmetle obezite ile mücadelede önemli bir rol oynuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.