height="132" />
İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ…Elazığ Belediye Başkan Adaylığına sürpriz isim mi geliyor?????

İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ…Elazığ Belediye Başkan Adaylığına sürpriz isim mi geliyor?????

ABONE OL
Ara 19, 2023 15:21
İŞİN RENGİ DEĞİŞTİ…Elazığ Belediye Başkan Adaylığına sürpriz isim mi geliyor?????
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçim için çalışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Kilis ve Şanlıurfa’da mevcut belediye başkanlarını tekrar aday göstermeye sıcak bakmadığı konuşuluyor. Gaziantep’te ise Fatma Şahin’in durumu belirsiz.

Yerel seçimlere doğru yaklaşılırken, AK Parti’nin çalışmalarını hızlandırdığı bildiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 14 Mayıs’ta olduğu gibi yerel seçimlerde de büyük bir değişim öngörülüyor.

Üstü çizilen belediye başkan adaylarında Elâzığ’da var..

Özellikle deprem bölgesinde köklü bir yenilenme gündemde. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Elazığ, Kilis ve Şanlıurfa’da mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmeyeceği konuşuluyor. Gaziantep’te ise Fatma Şahin’in anketlerde başarı oranının yüksek çıktığı ve değişimin uygulanıp uygulanmayacağına ilerleyen süreçte karar verileceği belirtiliyor.

Anketlerden “Değişim” Çıktı

Temayül ve anket çalışmalarından, deprem bölgesi illerinde değişim sonucu çıktığı, genel merkez yönetiminin bölgede yenilenmenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesinin iyileştirici olacağını vurguladığı ifade ediliyor. Ayrıca, bölgede yapılan ilk anketlerle güncel anketlerin karşılaştırılacağı ve kararın buna göre verileceği söyleniyor.

Adaylar Ay Sonu İtibariyle Açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada, İstanbul’un 3 bölgesinin pazar günü kanaatlerini ve temayüllerini alacaklarını belirterek, “Bu kanaatler, bu temayüllerden sonra bunların üzerinde çalışıp inşallah aralık ayının sonuna doğru büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, bazı illerin adaylarının da gelen temayüllere göre açıklanabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Bülten

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.