height="132" />
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Tarihi Bir Başarı gerçekleşti..

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Tarihi Bir Başarı gerçekleşti..

ABONE OL
Şub 19, 2024 11:17
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde Tarihi Bir Başarı gerçekleşti..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğinde, uzun yıllardır işitme kaybı yaşayan bir hastaya “kemiğe implante işitme cihazı takılması” ameliyatı ilk kez başarıyla gerçekleştirildi.

Kronik kulak enfeksiyonu nedeniyle her iki kulağından da ameliyat geçirmiş olan hasta, işitme kaybı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Klinikte görevli Klinik ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Öner Sakallıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonucunda hastanın ameliyat olması gerektiği belirlendi.

Nadir Uygulanabilen Bir Ameliyat:

Prof. Dr. Öner Sakallıoğlu, özel bir işlem olan ve nadiren yapılabilen “kemiğe implante işitme cihazı takılması” ameliyatının Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde ilk kez gerçekleştirildiğini ve ülkemizde de nadiren uygulanabildiğini ifade etti.

Ameliyat Hakkında:

26 yaşında bayan hastaya genel anestezi altında uygulanan ameliyat başarıyla tamamlandı. Prof. Dr. Sakallıoğlu, hastanın bu uygulamadan şifa görmesini ve işitmesinin anlamlı bir şekilde düzelmesini beklediklerini söyledi.

Bu ameliyat, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi için önemli bir başarıdır. Hastanın işitme kaybının düzelmesi ve yaşam kalitesinin artması, bu ameliyatın önemini daha da vurguluyor.

Ameliyat Ekibine Teşekkürler:

Bu önemli başarıda emeği geçen Prof. Dr. Öner Sakallıoğlu ve tüm ameliyathane ekibine teşekkür ederiz.

Hastaya da acil şifalar diliyoruz.

Sürmanşet Haber..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.