DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

0,23%
height="132" />
Arslanlı A.Ş. Ortadoğu’ya Distribütörlük Anlaşması İmzaladı!
305 okunma

Arslanlı A.Ş. Ortadoğu’ya Distribütörlük Anlaşması İmzaladı!

ABONE OL
Şub 22, 2024 13:18
Arslanlı A.Ş. Ortadoğu’ya Distribütörlük Anlaşması İmzaladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’dan Dünyaya: 100 yıllık tecrübesiyle alçı ve yapı kimyasalları alanında lider konumda olan Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş., Ortadoğu pazarına açılmak için önemli bir adım attı. Şirket, Irak ve tüm Ortadoğu’ya hizmet verecek olan Sare Sheri Company Ltd. ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Yaygın Bayi Ağı: Yurt içi ve yurt dışında geniş bir bayi ağına sahip olan Arslanlı A.Ş., daha önce de Irak ve Ortadoğu pazarında faaliyet gösteriyordu. Yeni anlaşmayla birlikte, bölgedeki varlığını daha da güçlendirmeyi ve pazar payını artırmayı hedefliyor.

Sare Sheri Company Ltd. İşbirliği: Zaho merkezli Sare Sheri Company Ltd., Arslanlı A.Ş.’nin ürünlerini Irak ve tüm Ortadoğu’da pazarlayacak. Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticilerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gelerek Arslanlı A.Ş.’nin üretim tesislerini ve Alçı Plaka Fabrikası inşaatını gezdi.

Artan Ürün Gamı: Arslanlı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, önümüzdeki süreçte üretime başlayacak olan Alçı Plaka Fabrikası ile ürün gamlarının daha da genişleyeceğini söyledi. Arslan, “Elazığ’dan Dünyaya” misyonuyla yurt içi ve yurt dışı pazarda büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Anlaşmanın Önemi: Bu anlaşma, Arslanlı A.Ş.’nin Ortadoğu pazarındaki büyüme planları için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Anlaşma ile birlikte, Arslanlı A.Ş.’nin ürünlerinin Ortadoğu’da daha geniş bir kitleye ulaşması ve bölgedeki pazar payının artması bekleniyor.

Arslanlı A.Ş. Hakkında:

  • 100 yıllık bilgi ve tecrübeye sahip
  • Alçı ve yapı kimyasalları alanında lider konumda
  • 82 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor
  • Yurt içi ve yurt dışında geniş bir bayi ağına sahip

Sare Sheri Company Ltd. Hakkında:

  • Zaho merkezli bir şirket
  • Irak ve Ortadoğu’da faaliyet gösteriyor
  • Arslanlı A.Ş.’nin ürünlerini bölgede pazarlayacak

Anlaşmanın Faydaları:

  • Arslanlı A.Ş.’nin Ortadoğu pazarındaki varlığını güçlendirecek
  • Pazar payını artıracak
  • Ürünlerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak

Elazığ’dan Dünyaya:

Arslanlı A.Ş., Elazığ’dan yola çıkarak tüm dünyaya açılmayı hedefliyor. Bu anlaşma, bu hedefe ulaşmak için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.