height="132" />
Başkan İdris Alan, esnaf odalarını ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan İdris Alan, esnaf odalarını ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ABONE OL
Oca 24, 2024 14:32
Başkan İdris Alan, esnaf odalarını ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alan, ziyaretleri kapsamında Harput Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası Başkanı İlhan Yıldız, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Elazığ Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top ve Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ile bir araya geldi.

Alan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, esnaf odalarının Elazığ ekonomisinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde çalışarak şehrin kalkınmasına katkıda bulunmanın önemine vurgu yaptı.

“Birlik ve beraberlik içinde çözemeyeceğimiz problem yoktur”

Alan, “Turan Başkanımız seçilmeden önce neye mal olursa olsun Elâzığ’daki esnaf odalarımıza prestij bir bina kazandıracağını seçim vaadi olarak söz vermişti. Ve bugün gördük ki bu sözünü tutmuş. Binanın Esnaf Odalarımıza verilmesinde Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın önemli bir gayreti ve fedakârlığı oldu. Yine Ak Parti MKYK üyesi Sayın Metin Bulut’un da önemli katkıları oldu. Bu binada birbirinden değerli, birbirinden kıymetli Oda Başkanlarımız hizmet verecek. Turan Başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler, birlik ve beraberlik içerisinde ortak hareket ediyoruz. Her konuda bir araya geliyoruz. Bu birlik ve beraberlikle çözemeyeceğimiz bir problem yoktur.” ifadelerini kullandı.

“Odalar ve STK’lar ile birlikte güçlüyüz”

Odalar ve diğer STK’lar ile birlikte güçlü ve birlikte var olduklarını ifade eden Alan, “Neticede hepimiz esnafları temsil etmek için Elazığ’dayız. Bizim mücadelemiz Elazığ için, Elazığ’ı kalkındırmak için. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Demek birlikte hareket edilince böylesine prestijli bir bina kazandırılabiliyor. Demek ki isteyince oluyormuş ben tekrar başkanımı tebrik ediyorum kabullerinden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

“Yerel seçimlerde Gıda Toptancıları Sitesi talebimizi ileteceğiz”

Elazığ Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top, yerel seçimler öncesi Gıda Toptancıları Sitesi yapılması talebini iletti.

Top, “Zilincik’te bulunan Gıda Toptancıları Sitesi yetersiz kalıyor. Bu nedenle yeni bir site yapılması talebimiz var. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alan ise bu talebin yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarına iletecekleri talep dosyasında da yer alacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.