height="132" />
Elazığ’da emlakçılık yapmak isteyenler için müjdeli haber:

Elazığ’da emlakçılık yapmak isteyenler için müjdeli haber:

ABONE OL
May 2, 2024 17:12
Elazığ’da emlakçılık yapmak isteyenler için müjdeli haber:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşınmaz ticareti yetki belgesi almak için gerekli olan staj şartı bir defalığına kaldırılıyor! Bu önemli gelişme, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak ve Elazığ Emlakçılar Dernek Başkanı Nuri Gulyüz’ün Ticaret Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda gerçekleşti.

Albayrak ve Gulyüz, emlak sektöründe yaşanan sorunları ve fahiş fiyat artışlarını çözmek için staj şartının kaldırılmasının gerekli olduğunu savundular. Ticaret Bakanı Ömer Bolat da bu görüşleri dikkate alarak staj şartının bir defalığına kaldırılmasına onay verdi.

Elazığ Emlakçılar Dernek Başkanı Nuri Gulyüz, bu fırsattan faydalanmak isteyen esnafın en geç 20 gün içerisinde Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası’na giderek (EMLAKCILIK NACE KODU) ile oda kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini belirtti. Gulyüz ayrıca, eksik evrakları olan esnafa yardımcı olacaklarını da sözlerine ekledi.

Bu geçici düzenlemeden faydalanabilmek için:

  • En geç 20 gün içerisinde oda kaydı yaptırılması gerekiyor.
  • Geçici sürenin maksimum iki ay olduğu ön görülüyor.

Başkan Gulyüz ve Başkan Albayrak, Elazığ Esnaf Sanatkarlar Karma Odası ve Emlakçılar Derneği’nin kapılarının esnafa her zaman açık olduğunu ve oda kayıtları ile ilgili bilgi ve desteğe ihtiyaç duyanların kendilerine başvurabileceğini ifade ettiler.

Bu önemli gelişmenin emlak sektöründe olumlu bir etki yaratması ve fahiş fiyat artışlarının önüne geçilmesi bekleniyor.

Emlakçılık yapmak isteyenler için bu son şansı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.