height="132" />
Elazığ Kent Konseyi’nde Yeni Başkan Nafiz Koca!

Elazığ Kent Konseyi’nde Yeni Başkan Nafiz Koca!

ABONE OL
May 4, 2024 16:08
Elazığ Kent Konseyi’nde Yeni Başkan Nafiz Koca!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kent Konseyi’nin olağan genel kurul toplantısında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, muhtarlar, esnaf oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Genel kurulda konuşan Elazığ Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Av. Murat Erdoğan, kent konseyine ilgilenmeleri gereken çalışmalar hakkında önerilerde bulundu. Erdoğan, Organize Sanayi Bölgesi’nin taşınması ve bu durumdan etkilenecek on binlerce esnafın durumunun Kent Konseyi’nin gündeminde olması gerektiğini vurguladı.

Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, Elazığ’da yaşanan olayları öz eleştiri yaparak anlattı. Koca, uyuşturucu kullanımının ilkokul sıralarına kadar indiğini ve yargının yeterince işlevini yerine getiremediğini belirtti. 16-17 yaşındaki bir çocuğun evinden alınıp işkenceye maruz kaldığına dair görüntülerin mahkemede sunulduğunu ve bu durumun utanç verici olduğunu söyledi.

Koca, Elazığ’da 734 sivil toplum örgütü olduğunu ve bunların bu tür olaylara karşı daha aktif olması gerektiğini vurguladı. Kent Konseyi’nin kendi bünyesinde kurmuş olduğu ihtisas odalarıyla birlikte bu problemlerin çözümüne katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Elazığ Kent Konseyi’nin yeni dönemde Nafiz Koca başkanlığında önemli çalışmalara imza atması bekleniyor.

Konuyla ilgili bazı önemli noktalar:

  • Elazığ Kent Konseyi’nin yeni başkanı Nafiz Koca oldu.
  • Kent Konseyi’nin ilgilenmesi gereken çalışmalar arasında Organize Sanayi Bölgesi’nin taşınması ve bu durumdan etkilenecek esnafın durumu yer alıyor.
  • Elazığ’da yaşanan uyuşturucu sorunu ve yargının işlevini tam olarak yerine getiremediği eleştirildi.
  • Sivil toplum kuruluşlarının bu tür olaylara karşı daha aktif olması gerektiği vurgulandı.
  • Kent Konseyi’nin kendi bünyesinde kurmuş olduğu ihtisas odalarıyla birlikte problemlerin çözümüne katkıda bulunulacağı ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.