height="132" />
Zülfü Demirbağ Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşa Çalışmalarını İnceledi

Zülfü Demirbağ Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşa Çalışmalarını İnceledi

ABONE OL
Kas 14, 2023 16:08
Zülfü Demirbağ Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşa Çalışmalarını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu İlçesini ziyaret ederek, yapımı devam eden Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşa çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerin ardından sıklıkla Elazığ’a gelerek vatandaşlarla bir arada olan Demirbağ, bu kez Palu İlçesini ziyaret etti. İlk olarak yapımı devam eden Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşa çalışmalarında incelemelerde bulunan Zülfü Demirbağ’a, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, Efrayim Ünalan ve beraberindeki heyet eşlik etti.

İnşa çalışmaları ile ilgili bilgiler alan 22, 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ: “Fırsat buldukça ilimizde temaslarda bulunuyoruz. Bugün de Palu İlçemizdeyiz. Palu temaslarımız kapsamında yapımı devam eden Palu Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşa çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Hizmet binası ile ilgili olarak İller Bankası’ndan hibe ve kredi desteği almak ve kalan kısmı tamamlamak suretiyle ihale sürecinin ardından inşa çalışmaları başladı ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu süreçte eski hizmet binasının yıkımının ardından belediyenin yeri olan taziye binasında Palu Belediyesi hizmetlerini sürdürdü. Daha önce İller Bankası’nın kredisine engel olarak Yeni Hizmet Binasının yapılmasını istemeyen bazı Belediye Meclisi Üyeleri tarafından, “Palu Belediyesi Taziye Evi” diye alay ediliyordu. Sonuç olarak Bekir bey ile de yaptığımız görüşme neticesinde gerekirse ben devreye girip hibe alır ve inşaatın başlamasını sağlarım diyerek ihalenin yapılmasını istemiştim. Böylece çok şükür ihale sürecimiz gerçekleştikten sonra başlanan inşa çalışmalarının neredeyse %60’lık kısmı tamamlandı. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerin ardından inşa çalışmaları tamamlanarak hizmet verecek duruma gelecek.  Böylece, Palu’muza yakışır bir hizmet binası olacak. Belediye Başkanımız Bekir bey ve Efrayim Ünalan’a gayretleri için teşekkür ediyorum. Yüklenici firmaya da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Demirbağ daha sonra Palu İlçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.