height="132" />
Sivrice Rehabilitasyon Merkezi İçin Ödenek Onaylandı

Sivrice Rehabilitasyon Merkezi İçin Ödenek Onaylandı

ABONE OL
Kas 3, 2023 14:40
Sivrice Rehabilitasyon Merkezi İçin Ödenek Onaylandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivrice’de yeni bir rehabilitasyon merkezi yapılması için gerekli olan ödenek bakanlık tarafından onaylandı.

Elazığ’ın Sivrice İlçesinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi’nin yeniden yapılması için çalışmalar devam ederken süreç deprem ile birlikte durmuştu. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş yaptığı açıklamada bakanlık nezdinde yaptıkları görüşmeler sonucunda rehabilitasyon merkezi için gerekli ödeneğin onaylandığını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Rehabilitasyon merkezi olarak belirlenen alan TOKİ tarafından hazineye devredildi, hazineden de Aile Çalışma Müdürlüğümüz tarafından 55 bin m2 alan Rehabilitasyon merkezi yapılmak üzere devralındı. Dün itibariyle proje ihalesinin yapılması için gerekli ödenek Bakanlığımız tarafından onaylandı. İl Özel İdare işlemleri başlattı proje ihalesi başlatılacak. Sonrasında yapım ihalesini de yaparak Sivrice’mize bir rehabilitasyon merkezini hem hizmet binasıyla birlikte kazandırmış olacağız. Şuanda düşünülen 100 – 150 yataklı olması.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.