height="132" />

İl Protokolü Bayram Öncesi Ziyaretlerini Sürdürdü

ABONE OL
Haz 27, 2023 19:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki il protokolü, bayram öncesi şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret etti.

İl protokolü, arife gününde şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti. Vali Doktor Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullaır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren, Emniyet Müdürü Celal Sel, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ziyaret etti. Ziyarette şehitlerimiz için Kuran’ı kerim okundu, İl Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından dualar edildi. Harput, Garnizon ve İcadiye Şehitliklerini ziyaret eden İl Protokolü şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı. Ziyaretlerde evlatlarının kabirlerini ziyaret eden aileleri ile il protokolü sohbet etti, sohbette duygusal anlar yaşandı. Vali Toraman, Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Belediye Başkanı Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren ve beraberindekiler daha sonra yol kontrol noktalarını gezerek, bayram arefesinde yol denetimleri ile ilgili bilgiler aldılar. Kontrollerde vatandaşlarla sohbet eden Vali Toraman, vatandaşlara trafik güvenliğini içeren broşürler dağıttı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.