DOLAR

32,3574

-0.4%
EURO

34,7867

-0.15%
ALTIN(gr)

2.396,52

-1,07%
BİST 100

10208.65

-1,07%
height="132" />
Ülke Ekonomisi ve Yeni Ekonomik Model MÜSAD’ta Masaya Yatırıldı

Ülke Ekonomisi ve Yeni Ekonomik Model MÜSAD’ta Masaya Yatırıldı

ABONE OL
Ara 16, 2021 16:54
Ülke Ekonomisi ve Yeni Ekonomik Model MÜSAD’ta Masaya Yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı’nda bu hafta; ülke ekonomisi ve yeni ekonomik model ile alakalı konular görüşüldü.

Toplantıya, ilimizin kıymetli Ekonomist Yazarı Nevzat Ülger konuk oldu.

MÜSİAD üyelerine, güncel ekonomik değerlendirmelerle ilgili tecrübelerini aktaran Nevzat Ülger ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler, dış ticaretin önemi, katma değerli ürünlerin ekonomiye etkisi gibi birçok alanda önemli bilgiler aktardı.

Yeni Ekonomik Modelin, gerekçelerinin, getirilerinin ve günümüz şartlarının bu yeni ekonomik modele uygun olup olmadığı görüşüldü.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Değerli Nevzat Ülger hocamızın sunumuyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda son ekonomik gelişmeler, yapılan çalışmaların ekonomiye katkısı, devam eden lojistik sıkıntılar, yüksek enerji maliyetleri gibi küresel fiyat baskıları sonucu fiyat artışlarının ana sebepleri, bunun için hangi önlemler alınacak gibi konuları ele aldık. Tecrübelerini aktaran, değerli hocamıza, teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.