height="132" />
Keban AK Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak’tan Keban EUAŞ ile alakalı açıklama geldi

Keban AK Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak’tan Keban EUAŞ ile alakalı açıklama geldi

ABONE OL
Nis 22, 2024 11:31
Keban AK Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak’tan Keban EUAŞ ile alakalı açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Keban’da sopalı kavga haberi içinde yer alan ve sözde EUAŞ’a personel alımında Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırımın baskısı ile 7 kişinin alınması ile ilgili beklenen açıklama Ak Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak’tan geldi.

Başkan Toprak ‘’İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ile yaşamış olduğumuz tatsız hadise, bazı çevrelerin kasıtlı olarak yanlış bilgi taşıması sonucu cereyan etmiş, gerek teşkilat terbiyesi gerekse abi kardeş hukukunun gerektirdiği şekilde sulha bağlanmış, helalleşilmiştir. AK Parti teşkilatlarına yakışan birlik ve beraberliktir. İlçe Teşkilatımızın resmi iletişim aracı olan grubumuzdaki yazışmaları dışarıya servis eden, mahremiyet ve emanet hukukuna zeval getiren teşkilat mensubumuzu kınıyor ve tüzüğümüzün gerektirdiği süreci uyguluyoruz. Kamu Kurumlarının personel alımı ile ilgili uyguladıkları prosedür hakkında bilgi almak isteyen her vatandaşımız taleplerini ilgili kuruma yöneltme hakkına sahiptirler. Görev sürem boyunca İl Başkanımız Sn. Şerafettin YILDIRIM’ın ilçemizdeki bir personel alımı sürecinde isim belirleyici bir irade kullandığına asla tanık olmadığımızı ifade ediyor,  Partimizi ve Teşkilatlarımızı yıpratmaya yönelik bu girişimleri üzüntüyle takip ediyoruz İlçemiz kamuoyunun bilgilerine sunarım. Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.