height="132" />
Şerafettin Yıldırım “suçu millete atamayız”
236 okunma

Şerafettin Yıldırım “suçu millete atamayız”

ABONE OL
Nis 16, 2024 13:18
Şerafettin Yıldırım “suçu millete atamayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ belediye başkanlığı seçimlerini açık ara kazanmasına rağmen, birçok ilçe ve beldede seçimleri kaybeden ve şehir genelinde belirli bir oranda oy kaybı yaşayan Ak Parti Elazığ il teşkilatı, bu sonuçları sağduyu ile değerlendirip yeniden toparlanmak amacıyla sahaya iniyor. Yıldırım’ın ve AK Parti Elazığ İl Teşkilatı’nın bu tutumu oldukça olumlu. Sonuçların nedenlerini sorgulamak ve sahadan doğrudan geri bildirim alarak hareket etmek, siyasi bir parti için önemli bir adımdır.

Özellikle “suçu millete atamayız” ve “rotamız millettir” gibi ifadeler, demokratik bir yaklaşımı ve sorumluluk bilincini yansıtıyor. Öz eleştiri yapma ve hatalardan ders çıkarma iradesi, parti içi demokrasinin işleyişini güçlendirir ve toplumsal güveni artırır.

Yıldırım’ın belirttiği gibi, saha araştırmasından elde edilen sonuçların açık yüreklilikle değerlendirilip öz eleştirilerin cesaretle yapılması, parti içindeki gelişmeyi ve yeniden yapılanmayı sağlayacaktır. Bu tür bir yaklaşım, partiye olan güveni artırır ve gelecekteki seçimlerde daha başarılı olmalarını sağlayabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.