height="132" />
Erbakan ”85 Milyon İnsanın Hizmetkarıyız..
169 okunma

Erbakan ”85 Milyon İnsanın Hizmetkarıyız..

ABONE OL
Nis 15, 2024 14:27
Erbakan ”85 Milyon İnsanın Hizmetkarıyız..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin 85 milyon insanın hizmetkarı olmak için yola çıktığını vurguladı.

Babası Necmettin Erbakan’ın da herkesi kucaklayan bir lider olduğunu belirterek, partinin Türk, Kürt, Laz, Arap, Çerkez, Alevi, Sünni gibi farklı kimliklere sahip olan herkesi kapsayıcı bir anlayışla hareket ettiğini dile getiren Erbakan bu çerçevede, parti olarak maddi ve manevi kalkınma hamlelerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin, Necmettin Erbakan’ın milli görüş anlayışını devam ettirdiğini ve insanlara hizmet etmek için yola çıktığını belirtirken partinin, Erbakan’ın izinden giderek, insanların refahı ve kalkınması için projeleri hayata geçireceğini ifade ediyor. Bu sözlerle, partinin herkesi kucaklayan ve adil bir toplum için çalışan bir misyona sahip olduğu vurgulanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.