height="132" />
Elazığ’da Bayram Coşkusu
130 okunma

Elazığ’da Bayram Coşkusu

ABONE OL
Nis 10, 2024 17:48
Elazığ’da Bayram Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da bayram coşkusu, İzzetpaşa Camii’nde kılınan bayram namazıyla başladı. Namazı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan da dahil olmak üzere il yöneticileri kıldı.

Namazın ardından il yöneticileri cami cemaatiyle bayramlaşarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Milletvekili Keleş’in Açıklaması:

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Tüm İslam aleminin, ülkemizin, şehrimizin, şehrimizin insanlarının bayramlarını kutluyorum. Allah nice birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmamızı nasip eylesin.”

Diğer Açıklamalar:

Diğer il yöneticileri de bayram mesajları yayınlayarak vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma:

Bayramlaşmanın ardından il protokolü, şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşmaya devam etti. Elazığ’da bayram namazı ve bayramlaşma törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Vatandaşlar, bayramın sevincini ve mutluluğunu yaşadılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.