height="132" />
Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül’den Ramazan Bayramı Mesajı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül’den Ramazan Bayramı Mesajı

ABONE OL
Nis 8, 2024 13:02
Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül’den Ramazan Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gül, mesajında bayramların kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun her bölümüne yayıldığı önemli zaman dilimleri olduğunu vurguladı.

Özellikle tüm dünyanın gözleri önünde Gazze’de yaşanan vahşetin bir an önce durması için duacı olduklarını belirten Gül, İsrail Devletinin 30 binden fazla masumu vahşice katlettiğini ve zulümle abat olunmayacağını, elbette bir gün İsrail’in de kendi kazdığı kuyuya düşeceğini sözlerine ekledi.

Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

  • “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakmanın hüznünü yaşarken Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini idrak ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Elazığlı hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”
  • “Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de Yeniden Refah Partisi’nin rüzgarının estiğini vurgulamak istiyorum. Elazığ’da çok iyi bir sonuç aldık. Bayram sonrası Yeniden Refah Partili belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğimi ve Yeniden Refah kadrolarının mahalli idarelerde destan yazacağını biliyorum.”

Mehmet Gül’ün mesajının öne çıkan noktaları:

  • Bayramların önemi ve anlamı
  • Gazze’de yaşanan vahşete tepki
  • Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ’daki seçim başarısı
  • Yeniden Refah Partili belediye başkanlarına ziyaret

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.