height="132" />
İmamoğlu, Sandalye kırık olmasın yeter.”

İmamoğlu, Sandalye kırık olmasın yeter.”

ABONE OL
Nis 5, 2024 14:45
İmamoğlu, Sandalye kırık olmasın yeter.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, üçüncü kez göreve gelişinin simgesi olan mazbatayı yanına alarak Saraçhane’de mesai arkadaşlarıyla buluştu. Törende konuşan İmamoğlu, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine ve sonrasına dair önemli mesajlar verdi.

Erdoğan’a Eleştiriler:

  • “Bir Cumhurbaşkanı, 17 bakan ve müesses medyanın yüzde 95’i ve her türlü devlet imkanıyla, hatta bizlerin vergisiyle yaşamını sürdüren kamuya ait yayın kuruluşlarıyla kampanya yürüten, seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, para dağıtmak, seçmen kaydırmak gibi birçok anlamsız siyaset anlayışı, geçtiğimiz bu seçimle millet nezdinde kesinlikle geri dönülmez bir biçimde mahkum olmuştur.”

İstanbul’a Hizmet Vurgusu:

  • “Çok işimiz var. Lütfen bizi yavaşlatmaya çalışmayın. Görüyorsunuz. Yaramıyor. Bu milletin gözünden iyice düşmek istemiyorsanız, bizimle işbirliği yapın. O imzaları atın. Biz de işimize gücümüze bakalım.”

Erdoğan’a İşbirliği Çağrısı:

  • “Ne zaman diler ve arzu ederseniz, İstanbul’un geleceğini, sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Sandalye kırık olmasın yeter.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.