height="132" />
Sivrice’de Erol Keleş Gençlerle Buluştu

Sivrice’de Erol Keleş Gençlerle Buluştu

ABONE OL
Mar 21, 2024 16:00
Sivrice’de Erol Keleş Gençlerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Sivrice ilçesindeki gençlerle bir araya gelerek, spor kompleksinde gerçekleştirilen antremanlara katıldı. Gençlerin enerjisi ve sporun birleştirici gücü, ziyaret sırasında hissedildi.

Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet, genç sporcuların antremanlarına eşlik ederek, onlarla keyifli vakitler geçirdi. Sporcuların azim ve kararlılıklarına tanık olan Keleş, gençlerin sporla iç içe olmasının önemini vurguladı.

Ziyaret hakkında konuşan Prof. Dr. Erol Keleş, “Gençlerimizin enerjisi ve spor aşkı bizleri ziyadesiyle etkiledi. Spor, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra, sosyal uyum ve takım ruhu gibi değerleri de pekiştiriyor. Gençlerimizin sporla büyümesi ve gelişmesi için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz,” dedi.

Gençlere ve spora verilen önemin altını çizen Keleş, sporun sadece fiziksel bir aktivite olmadığını, aynı zamanda gençlerin kişisel gelişimlerine de büyük katkılar sağladığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.