height="132" />
Elazığ’daki KOBİ’lere 4 Milyar Liralık Destek Ödemeleri Başlıyor!

Elazığ’daki KOBİ’lere 4 Milyar Liralık Destek Ödemeleri Başlıyor!

ABONE OL
Mar 7, 2024 12:25
Elazığ’daki KOBİ’lere 4 Milyar Liralık Destek Ödemeleri Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’daki işletmeleri doğrudan ilgilendiren müjdeli bir haberi kamuoyu ile paylaştı. Depremden etkilenen KOBİ’leri desteklemek için 4 milyar liralık finansman desteğinin deprem bölgesindeki işletmelere aktarılmasına başlanıyor.

Destek Ödemeleri Hakkında

  • Elazığ da dahil olmak üzere 39 bin 680 işletmeye 12.8 milyar lira tutarında ödeme yapıldı.
  • Yeni finansman desteği, bölgedeki işletmelere can suyu olacak.
  • Destek ödemeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ve ilgili tüm bürokratlara teşekkür edildi.

Ejder Açık Kapı’nın Sözleri

Açıkkapı, “15 Kasım’dan bu yana Elazığ ilimizde dahil olmak üzere 39 bin 680 işletmeye 12.8 milyar lira tutarında ödeme yapıldı. Tabi yeni finansman işletmelerimize can suyu oluyor. Bölge ekonomisine desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fatih Kacır ve ilgili tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Devletimiz ve milletimiz el ele verecek, şehirlerimizi daha güçlü şekilde ayağa kaldıracağız inşallah.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.