height="132" />
İHO EBRAR’dan Depremzedelere Yardım Eli

İHO EBRAR’dan Depremzedelere Yardım Eli

ABONE OL
Şub 7, 2024 14:46
İHO EBRAR’dan Depremzedelere Yardım Eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da yaşanan depremin yıl dönümünde İHO EBRAR, depremzedelere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.

6 Şubat 2024’te Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen depremin yıl dönümünde, Avrupa’da merkezi bulunan uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR, depremzedelere ve dışarıdan Karakoçan’a gelip yerleşmek zorunda kalan ailelere kırmızı et ve nakdi yardımda bulundu.

 

Yardımların Morali Arttırdığı ve İhtiyaçları Karşıladığı Belirtildi

İHO EBRAR Karakoçan Temsilcisi Hasan Durmaz, Avrupa’da yaşayan hayırseverlerin üç aylar ve depremin yıldönümünde yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti. Yardımın depremzedelere moral olduğunu ve ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşıladığını belirten Durmaz şunları söyledi:

“Depremin yıl dönümünde Avrupa’da yaşayan hayırseverlerimizin yardımlarıyla depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et ve nakdi yardımda bulunduk. Yardımlarımızdan dolayı Avrupa’daki hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bu yardımlar depremzedelere moral oluyor ve ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılıyor.”

Yardımdan Yararlananlar Teşekkürlerini İletti

Yardımdan yararlanan depremzedeler ve ihtiyaç sahibi aileler ise İHO EBRAR’a ve Avrupa’daki hayırseverlere teşekkür ettiler.

Bu anlamlı yardımlaşma, depremzedelerin acısını hafifletmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir adım. İHO EBRAR’a ve Avrupa’daki hayırseverlere bu duyarlı davranışları için teşekkür ederiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.