height="132" />
Başkan Şerifoğulları, Personelini Ziyaret Etti

Başkan Şerifoğulları, Personelini Ziyaret Etti

ABONE OL
Oca 12, 2024 15:17
Başkan Şerifoğulları, Personelini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, yeniden Elazığ Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Şahin Şerifoğulları, kurum personeliyle bir araya geldi.

Şerifoğulları, “Görev süremiz boyunca şehrimiz için örnek bir belediyecilik ortaya koyduk.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2024 Yerel Seçimleri’nde Elazığ Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilmesinin ardından kurum personeliyle bir araya geldi.

Şerifoğulları, ziyarette yaptığı konuşmada, “Görev süremiz boyunca şehrimiz için örnek bir belediyecilik ortaya koyduk. Altyapıdan üstyapıya, marka projelerden çevresel yatırımlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden kültürel faaliyetlere şehrimizi kıymetli yatırımlarla buluşturduk. Sessiz sedasız şehrimizi hizmet ve eserlerle geleceğe hazırladık. Her birinize fedakarlıklarınız ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin teveccühleriyle inşallah ikinci beş yılımızda da gece gündüz demeden umutla, heyecanla ve kararlılıkla daha güçlü ve daha güzel yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şerifoğulları, ziyaretleri esnasında minik bir kız çocuğu tarafından sürprizle karşılandı. Başkan Şerifoğulları’na olan sevgisini şarkı ile dile getiren kız çocuğuyla yakından ilgilendi.

Ziyaret sonunda personel, Başkan Şerifoğulları’na desteklerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.