height="132" />
Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI (Şehr’ül Emin)’ na İthafen Başarılı bir belediye başkanı şeffaftır ve hesap verebilir.

Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI (Şehr’ül Emin)’ na İthafen Başarılı bir belediye başkanı şeffaftır ve hesap verebilir.

ABONE OL
Oca 8, 2024 11:57
Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI (Şehr’ül Emin)’ na İthafen Başarılı bir belediye başkanı şeffaftır ve hesap verebilir.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar, dürüstlük sergileyen belediye başkanlarına güvenirler. Şeffaflık ve hesap verebilirlik, iyi yönetişimin özüdür; bu nedenle seçmenlerini düzenli bir şekilde bilgilendiren ve sık sık ziyaret eden, sağlam karakterli bir başkandır.

Başarılı bir belediye başkanı, belediye organlarını verimli bir şekilde yönetir.

Bir belediye başkanı, belediyenin vatandaşlara mümkün olan en iyi hizmeti vermesini, personelin yetkin olmasını, vatandaşların sorunlarına ve ihtiyaçlarına tam olarak cevap vermesini sağlamalıdır. Etkin belediye yönetimi ayrıca bilgi paylaşımını ve sivil katılım için kullanımı kolay kanalların geliştirilmesini gerektirir. Bu durumları gerçekleştirebildiğinden dolayı başkanımız, halkı tarafından sevilmektedir.

Başarılı bir belediye başkanı, net sonuçlar verir ve iyi iletişim kurar.

Vatandaşlar, gözle görülür iyileştirmeler başlatan bir belediye başkanına değer verir. Bu nedenle, gözler önüne konan gerçek işler önemli bir başarı ölçütüdür. Bu da kendisini gönüllere taşımaktadır.

Mevcut Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI bahsettiğimiz nitelikleri taşıdığı ve yönetim açısından başarılı olduğu için Syn. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayip ERDOĞAN tarafından tekrardan seçime layık görülmüştür.

Yapılmış olan hizmetlerin sadece birkaçı ;

*Modern yer altı otoparkları,

*Devasa meydan ve meydanlar (Tarihi Öğretmenevi ile yeni Valilik binası arasında kalan alan, Ptt meydanı vs.)

*Harput Mahallesinde ki yeni hizmete sunulan ve gün yüzüne çıkartılan tarihi değerler

*Yaşam alanları,  vs. vs.

KİMSE KOLAY KOLAY ALTYAPI İŞİNE GİRMEZ

Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI yerel seçimlere az bir zaman kala alt yapı işine girmiştir. İlimizde ki yollardan herkesin şikayetçi olduğunu bildiğimiz halde alt yapı işine girişmeleri büyük bir cesarettir. Belediyecilikte altyapı revize işlemi sabır gerektiren ve en zor işlerin başında gelmektedir. Bu cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet Özhaseki’ nin de dediği gibi;  ‘’Birçok belediye başkanı altyapı çalışması yapmaktan çekinir, korkar. Yapılırken toz toprak vardır, sıkıntı vardır, vatandaşın belki de öfkesi vardır. Bittikten sonrada üstü kapanır hiç kimse hatırlamaz onu. Nankör bir hizmettir. O yüzden kimse kolay kolay altyapı işine girmez.’’

Uzun lafın kısası bilgili, dürüst, sağlam kişilikli, çalışkan ve sevilen bir belediye başkanımız var. Sizlerin huzurunda değerli başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.

Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI’na seçim çalışmalarında ve hizmet hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Selam ve saygılarımla.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.