height="132" />
Belediye Meclis Üyesi Nasıl Olunmaz?

Belediye Meclis Üyesi Nasıl Olunmaz?

ABONE OL
Şub 27, 2024 14:23
Belediye Meclis Üyesi Nasıl Olunmaz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili okurlar. Sizlere zaman ayıramadım bir süre bu nedenle öncelikle hepinizden affınızı isteyip hal hatırı uzatmadan direkt yazıma geçmek istiyorum.
Malumunuz Belediye seçimleri muhtarlık seçimleri belediye meclis üyeleri seçimi derken ülkemin ve memleketimin gündemi yeterince dolu. Kimi geçim derdinde iken kimi yalakalık kimi seçilme derdinde.
Şimdi şunu baştan belirterek diyeyim. Her görüşe saygım var. Fakat 85 milyon insanın hakkını gasp ederek çalan bir adayımızda mevcut. Tefecilik ten tutun mazlumların günahını alan şahsımı alenen bildiklerimden ötürü ölümle tehdit ettiren bir meclis üyesi adayımız olmamıştı hiç. Çok şükür oda süpriz yumurtadan çıktı tam oldu.
Burdan korkmadığımı yine kendilerine belirterek demeliyim ki. Her türlü adalet dışı kavramı kendilerine mübah gören bu kişiler ve aynı zihniyette olanlarla bedeli ne olursa olsun ömrümün son anına kadar mücadele edeceğim.
Evine et götüremeyen baba bilirim. Çocuğuna süt veremeyen anne. Milliyetçi olmayan ama milliyetçi geçinen iş yerlerinde memleketli değilde kaçak insanları çalıştıran bu ve bunun gibi insanlardan meclis üyesi adaylığını bırakın muhtar azası bile olmaz.
Yazılarımın sonlarına gelirken devletimle el el verip bu örgütleşmiş yapıyı bitirip en azından memleketimden başlayarak devletine ve milletine zarar veren bu aşağılık insanların her türlü ceza almaları için ne bedel ödemem gerekiyorsa hazırım.
Sizlerde oy verirken şahsi menfaati düşünerek yalakalık yaparak oy kullanmayın. Gerçekten memleket ve ülke için Allah için adalet için hangisi vicdanınızı okşuyor ise ona göre oyunuzu kullanın bence. Ama siz iyi bilirsiniz okurlarım.
Diğer hafta yayımlanacak yazıma gelirsek bu meclis üyesi adayı affını istemeyip adalete teslim olmaz ise isim isim ve yaptıkları usulsüz herşeyi noktasına kadar bir hikaye okurmuş gibi sizlerle paylaşacam.
Kalın sağlıcakla…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.