height="132" />
Milli Eğitim Çalışanlarına Öğretmen Evlerinde Yüzde 50 İndirim!

Milli Eğitim Çalışanlarına Öğretmen Evlerinde Yüzde 50 İndirim!

ABONE OL
Oca 2, 2024 12:56
Milli Eğitim Çalışanlarına Öğretmen Evlerinde Yüzde 50 İndirim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karar kapsamında, MEB’in öğretmenlik harici kadrolarında görev yapan personelin de konaklama ihtiyaçları dikkate alınarak, 2024 yılının sonuna kadar daha önce yapılan rezervasyonlar iptal edilmeden ve konaklama ücretlerinde maliyet bedellerinin altında kalmadan öğretmenler ve diğer tüm MEB personeline sivil misafirlere uygulanan hizmet bedelleri üzerinden kahvaltı hâriç yüzde 50 oranında indirim uygulanacak.

Karara ilişkin değerlendirmede bulunan MEB Bakanı Yusuf Tekin, “Geleceğimizi sevgiyle yoğuran kıymetli meslektaşlarıma… Yeni Türkiye’nin sürdürülebilir eğitim sisteminin mimarları olan, toplumun tüm bireylerine dokunan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın emekleri karşılığında yüklerini hafifleten ve küçük bir teşekkür mahiyetinde imkânlar sunmaya devam ediyoruz. Bu bilinçle, öğretmenevlerimizi tamamen öğretmenlerimiz için ayırarak %50 konaklama indirimi sağlamıştık. Yeni yılda bu desteği Bakanlığımızın tüm mensuplarına (öğretmenler ve diğer kadrolarda çalışan tüm personel) sürdürme kararı aldık. Bu kararın, öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışanlarımızı mutlu edeceğine inanıyor, eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Karar, MEB bünyesinde çalışan tüm çalışanlar tarafından olumlu karşılandı. Çalışanlar, bu kararın, MEB’in kendilerine verdiği önemin bir göstergesi olduğunu ve motivasyonlarını artıracağını belirttiler.

Karar, MEB’in eğitime verdiği önemi ve eğitim çalışanlarının memnuniyetini artırma çabalarını yansıtması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.