DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

9915.62

0,23%
height="132" />
Özdağ: “2024 yılı 4 bin yıllık Türk tarihinin zor yıllarından birisi olacak”

Özdağ: “2024 yılı 4 bin yıllık Türk tarihinin zor yıllarından birisi olacak”

ABONE OL
Oca 1, 2024 14:06
Özdağ: “2024 yılı 4 bin yıllık Türk tarihinin zor yıllarından birisi olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2024 yılının 4 bin yıllık Türk tarihinin zor yıllarından birisi olacağını bildirdi.

Türkiye’nin sığınmacı ve kaçakların işgaline açıldığını söyleyen Özdağ, “2024 yılı 4000 yıllık Türk tarihinin zor yıllarından birisi olacak. Cumhuriyetimizin 101. Yılında Atatürk’ün kurduğu milli-üniter ve laik devletimiz tasfiye edilmek istenmektedir. Yeni anayasa ile yapılmak istenen ilk 4 madde ve Türk kimliğini belirleyen 66. Maddenin değiştirilmesidir. Devletimiz Türk Milleti’nden alınmış, tarikat ve cemaatler arasında paylaşılmıştır. Ülkemiz sığınmacı ve kaçakların işgaline açılmıştır. Bir iç sömürge gibi görülen ve davranılan Türk ekonomisi Saray rejiminin yandaşları tarafından talan edilmektedir.” ifadesini kullandı.

Ümit Özdağ, işsizlik ve yoksulluğun her geçen gün arttığını belirterek şunları söyledi:

“Başta FETÖ, PKK ve İŞİD olmak üzere terör örgütleri bu çöküşü kendi lehlerine kullanmak için arayış içindedirler. Bütün bunlara rağmen Zafer Partisi Türk milletinin, Cumhuriyetimizin ve Atatürk’ümüzün düşmanları ile her cephede kararlılık ile mücadele edecektir. Bu kararlı mücadele ile 2024’ü Sığınmacı ve kaçakların vatanlarına döneceği, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı hainlerin yargı önünde hesap vereceği, Ekonomik krizlerden kurtulacağımız, Çocuklarımızın tarikat ve cemaatlerden korunacağı, Gençlerimizin eğitim, iş ve sosyal yaşamlarına müdahale edilemeyeceği, İşçinin, memurun, emeklinin insanca yaşam için hak ettiği ücreti alacağı, Sokaklarımızın uyuşturucuya, şehirlerimizin depreme karşı hazırlıklı olacağı, Zafer dolu bir sürecin ilk yılı yapalım. 2024’ü hep birlikte Zafer fırtınası yılı yapalım, Türk Milleti’nin zafere ulaştıralım. Devletimizi, ülkemizi ve soyulan zenginliklerimizi geri alalım.”

Kaynak: HİBYA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.