height="132" />
Duran: Elazığ, CHP’nin Çok Da İddialı Olmadığı Bir İl Ancak, Son Seçimde Almış Olduğumuz Oylar Ve Başarımızdan Dolayı Adayım
  • Elazığ Sürmanşet Haber
  • Elazığ
  • Duran: Elazığ, CHP’nin Çok Da İddialı Olmadığı Bir İl Ancak, Son Seçimde Almış Olduğumuz Oylar Ve Başarımızdan Dolayı Adayım

Duran: Elazığ, CHP’nin Çok Da İddialı Olmadığı Bir İl Ancak, Son Seçimde Almış Olduğumuz Oylar Ve Başarımızdan Dolayı Adayım

ABONE OL
Ara 29, 2023 16:55
Duran: Elazığ, CHP’nin Çok Da İddialı Olmadığı Bir İl Ancak, Son Seçimde Almış Olduğumuz Oylar Ve Başarımızdan Dolayı Adayım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 yerel seçimleri için tüm partilerde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde de çalışmalar başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar duran, adaylık süreci ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN GELENEĞİNDE İL BAŞKANLARI HER ZAMAN DOĞAL ADAYDIR

Av. Coşkun Çağlar Duran açıklamasında; “2021 yılının Eylül ayında yapılan il kongresiyle Elazığ Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanlığını yapmaya başladım. 2023 yılının yine Eylül ayında ikinci döneme başladık, il başkanlığı görevini devam ettirdik. Ancak mali idareler seçimi dolayısıyla belediye başkanlığı adaylığı için 1 Aralık tarihinde görevimden istifa ettim ve 5 Aralık tarihinde resmi başvurumu yaptım. Bu süreç Elazığ kamuoyu için beklenmedik bir durum olsa da Cumhuriyet Halk Partisinin kültüründe il başkanları doğal adaydır. Ben de bu süreçte bu işin Cumhuriyet Halk Partisinin geleneğinden geldiği için adaylığımı açıkladım” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ, CHP’NİN ÇOK DA İDDİALI OLMADIĞI BİR İL

Duran açıklamasında; “Herkes biliyor ki; Elazığ, Cumhuriyet Halk Partisinin çok da iddialı olmadığı bir il. Ancak, son seçimde almış olduğumuz oylar ve başarımızdan dolayı sonra ki süreçte, bu yıl, Elazığ belediye başkanlığı adaylığı için düşüncelerimizi yakınımızdakilerle paylaştık. Ancak;  aday ve aday adayı olacak diğer arkadaşlarımızın önüne geçmemek için bu süreci açıklamamızı beklettik. Daha sonra aday adayı arkadaşlarımızla görüştük ve bu fikirlerinden vazgeçtiklerini, il başkanı olarak bu görevi devralmam gerektiğini düşündüklerini bizlere ilettiler. Ben de bundan dolayı adaylığımı açıkladım” diye konuştu.

ELAZIĞ ÖN YARGILARDAN AYRILIP FARKLI BİR ÇİZGİYE GELDİ

Elazığ’da Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde beklenenin üstünde bir başarı elde etti ve oy oranları arttı.

Av. Duran açıklamasında, “İl Başkanlığım süresi boyunca herkesin bildiği gibi her zaman derleyici ve toplayıcı bir siyaset yürüttük. Sürekli sokaktaydık, sürekli gezdik ve bunun karşılığını genel seçimlerde aldık. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da bilindikleri aşmış durumda. Aldığımız son seçim sonuçlarını rakamsal olarak incelediğimizde Elazığ’ın ön yargılardan ayrılmış farklı bir çizgiye geldiğini gösteriyor” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ARTIK CHP BELEDİYESİ OLMALI

Duran; “Bu süreçte biz de artık belediyede de var olduğumuzu göstermek adına, bu inançla Elazığ Belediyesi’nin artık CHP Belediyesi olması gerektiğini ve Cumhuriyet Halk Partisinin halkçı kültürüyle yönetilmesi gerektiği anlayışıyla bu yola çıktık ”diye konuştu.

 “12 ŞEHİT BENİM GERÇEKTEN YÜREĞİMİ YAKTI”

Geçtiğimiz günlerde Irak’ın Kuzeyinde bulunan Pençe-Kilit Operasyonlarında şehit olan 12 kardeşimiz için yüreğinin yandığını belirten Av. Coşkun Çağlar Duran son olarak, “Geçen hafta PKK terör örgütünün kalleş saldırısını yaşadık, 12 kardeşimizi şehit verdik. Bundan öncekiler de tabi ki canımızı acıttı ama bu 12 şehit benim gerçekten yüreğimi yaktı. Buradan şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” İfadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.