height="132" />
İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt ‘Ben Evimdeyim Zaten’

İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt ‘Ben Evimdeyim Zaten’

ABONE OL
Kas 16, 2023 14:36
İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye yanıt ‘Ben Evimdeyim Zaten’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu, Devlet Bahçeli’nin “Belediye başkanını evine göndereceğiz” sözlerine yanıt.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin İSKİ Yenikapı Havzası Atıksu Yağmursuyu ve Dere Islah Yatırımları Temel Atma Töreni’ni gerçekleştirdi.
İmamoğlu Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki törenin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Belediye başkanını evine göndereceğiz” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben evimdeyim zaten” dedi.
Çözülmeyen sorunları çözmenin ve o sorunları ortadan kaldırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden İmamoğlu, “Örneğin, şehrimizin belki de en ayıp görüntülerinden birisi olan sel ve su baskınlarını artık kentimiz büyük oranda yaşamamaya başladı. Bir kısım eksikler kaldı. Onları da bitireceğiz. Geçen gazete ve sosyal medya haberlerinde, ‘İstanbul, 13 saat aralıksız yağmur aldı’ diye haberleri okuduk ve muhtelif noktalarda, gerçekten aralıksız, saatlerce yoğun bir yağışın yaşandığını gördük ama canım İstanbul’un, geçmişte kötü manzaraların olduğu o mahallelerin, o sokakların asla sel ve su baskınlarıyla karşılaşmadığını gördük” dedi
KAYNAK: H.K

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.