height="132" />
Başkan Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

ABONE OL
Kas 9, 2023 15:01
Başkan Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aziz vatandaşlarımızın tüm fertleriyle topyekun bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizden aldığı güçle büyük başarılara imza atmış, dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş bir lider olan Atatürk’ü anlamalı, milli irade aşığı bir şahsiyet, bir insan olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz. Bu duygularla Cumhuriyet’in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.