height="132" />
Başkan Tanrıverdi: Amacımız Hakkı ve Adaleti Hakim Kılmak

Başkan Tanrıverdi: Amacımız Hakkı ve Adaleti Hakim Kılmak

ABONE OL
Ağu 23, 2023 17:42
Başkan Tanrıverdi: Amacımız Hakkı ve Adaleti Hakim Kılmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

73 Selamet Kuşağı Akıncılar Grup Başkanı Ahmet Tanrıverdi, gruplarının yayınladığı manifesto hakkında bilgiler vererek, “Bizler, Osmanlı’nın öncü kuvveti olan ve hakkın hâkimiyeti için gayret eden, savaşan Akıncıların ortaya koyduğu ruhu yeniden diriltmeyi hedef alan Milli Selamet Partisi’nin 1973 yılı gençleriyiz. O dönemde taşıdığımız Akıncı ruhu yine Erbakan Hocamızın önderliğinde 1975 yılında Akıncılar Teşkilatı olarak Türkiye genelinde neşvü nema buldu.

Akıncılar; ülkemizin o çalkantılı günlerinde anarşiye ve teröre karışmadan yaptığı faaliyetler ile halkımızın ruhuna ve gönlüne hitap ederek ahlâk ve fazilet yolunda hayırlı hizmetler yaptı” dedi. Akıncı ruhunu hiç kaybetmeyerek, aradan yıllar geçtikten sonra yeniden bir araya gelerek ve kendilerine “73 Selâmet Kuşağı Akıncıları” adını vererek Türkiye genelinde binlerce Akıncı ile sosyal medya grubumuzu oluşturduklarını belirten Yerlikaya, “73 Selamet Kuşağı Akıncılarının prensibi; yanlış yolda olan, yaşayışları bozuk olan insanımızı, gençlerimizi kazanmak için çalışmak, kişilere değil, yanlış zihniyetlere karşı olmak, her tür ve görüşte olan insanlarımızı kaybetmek yerine onları değerlerimizle buluşturmak anlayışı içinde hareket ederek, toplumumuza İslâm ahlak ve fazilet şuurunu kazandırmak için gayret etmektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.