height="132" />
Kuran-ı Kerim’i Yakanın Fotoğrafını Yaktı

Kuran-ı Kerim’i Yakanın Fotoğrafını Yaktı

ABONE OL
Oca 28, 2023 21:40
Kuran-ı Kerim’i Yakanın Fotoğrafını Yaktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığlı İş İnsanı Hasan BİLGE, Rasmus Paludan’ın  Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakmasına tepki göstererek iş yerinin önünde Paludan’ın resmini yaktı.

Bilge, Sadece Kur’an-ı Kerim’in değil 4 kitabın korunması gerektiğini, insanların herşeyden önce dini inançlara saygı duyması gerektiğinin altını çizerek yapmış olduğu açıklamasında; “Rasmus Paludan insan kılığında ki bir yaratık Danimarka vatandaşıymış.  Geçenlerde Kur’an-ı  yaktığını gördük bir Müslüman olarak bunu protesto ediyorum. Bir Müslümanın buna dayanması mümkün değil, bütün Müslümanların buna tepki göstermesi gerekiyor. Allahım da onu aynı yerde bir yıldırım bir şimşekle yaksın zaten dünyada da ahirette de onun cezasını çekecek.

Bir Müslüman olarak vicdanımı rahatlatmak iççin en basit şekilde onun resmini bir  protesto ile yakacağız ve tepkimizi göstereceğiz. Her Müslümanın bu olayı protesto etmesi gerekiyor. Dünyada 5-6 milyar Müslüman var herkes bireysel olarak  tepkisini gösterirse çok daha farklı sonuçlar alınır.

Biz 4 kitaba da Müslüman olarak inanıyoruz hiçbir kitabın yakılmasına asla inancımız müsaade etmez. Diğer dinlerdekilerinde kutsal kitabımıza saygı göstermesini bekliyoruz ve bunu protesto ediyoruz.

Paludan’ın  resmini yakarak protesto ediyoruz ve onu tarihin çöplüğüne atıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.