height="132" />
Vatan ve Hürriyet partisi Diyarbakır ve Mardin il kongreleri yapıldı

Vatan ve Hürriyet partisi Diyarbakır ve Mardin il kongreleri yapıldı

ABONE OL
Ara 6, 2022 17:48
Vatan ve Hürriyet partisi Diyarbakır ve Mardin il kongreleri yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatan ve Hürriyet Partisi genel merkez teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bozkurt partinin Diyarbakır ve Mardin il kongrelerinin yapıldığını açıkladı.

Vatan ve Hürriyet Partisi genel merkez teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bozkurt gerçekleştirilen kongrelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır kongresi için Diyarbakır’da bulunan Genel Başkan Yalçın Doğan, Teşkilat Başkan Murat Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Cenker Şakak, Mardin İl Başkanı Aziz Aktimur, Diyarbakır İl Başkanı Mehmet İzol, Genel Başkan Yardımcısı Veysel Direkçi ile kahvaltıda bir araya gelerek istişare toplantısı yapıtı. İstişare toplantısında ekonomi, gıda fiyatlarındaki artış ve vatandaşların ekonomik sıkıntıları konuşuldu.
Toplantının ardından gerçekleştirilen kongre tek liste ile gidilen seçimde Mehmet İzol il başkanı seçildi.
Kongrenin bitimiyle genel başkan Yalçın doğan halkla bir toplantı düzenledi ve gelen soruları tek tek cevapladı. Genel başkan ve beraberindeki heyet Mardin’e uğurlandı.
Genel başkan yardımcısı Veysel Direkçi seçilen il başkanı Mehmet İzol tebrik ederek kongrelerimize katılım sağlayan halkımıza, partimize gönül veren bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.