height="132" />
Baro Başkanlığına Seçilen Av. Melih Efe, düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Baro Başkanlığına Seçilen Av. Melih Efe, düzenlenen törenle mazbatasını aldı

ABONE OL
Eki 20, 2022 16:44
Baro Başkanlığına Seçilen Av. Melih Efe, düzenlenen törenle mazbatasını aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısında Baro Başkanlığına Seçilen Av. Melih Efe, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Elazığ Barosu’nda mazbata töreni yapıldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Elazığ Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısında Elazığ Baro Başkanlığına seçilen Avukat Melih Efe, mazbatasını düzenlenen törenle aldı.
Törene, Yeni Başkan Efe, yönetim kurulu üyeleri ve avukatlar katıldı. Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe, yönetimiyle birlikte yoğun bir çalışma içine gireceklerini kaydetti. Başkan Efe, “İlk günden beri arkadaşlarımızla beraber Elazığ Barosunu ve mesleğimizi daha ileriye götürmek için bir gayret göstermek istedik. Bu gayretlerin ilkini genel kurul aşamasında yerine getirdik ve genel kurulumuzun çoğunun oyuyla bugün itibariyle Elazığ Barosunun yönetim kurulunu oluşturduk. Bizim için asıl çalışma bugünden itibaren başlayacaktır. Biz vermiş olduğumuz sözleri ve tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek için tüm gayretimizle, tüm emeğimizle bugünden itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz” dedi.
Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe, kadın cinayetlerine dikkat çekti. Efe, “ Elazığ Barosu olarak sadece meslektaşlarımızın ve hukukun üstünlüğüyle ilgili çalışmalar değil ilimiz, şehrimiz içinde gerekli olan toplumsal yaşantımızı ayakta tutmak için de gerekli olan çalışmaları da yapacağımızı belirtmiştik. Maalesef geçmiş olduğumuz hafta içerisinde ilimizde meydana gelen kadın cinayetlerinde birçok toplumda infial olan huşularla karşılaştık. Bu durumlarda da ülkemizde son yıllarda çok karşılaşılan kadın cinayeti de aile içi şiddetin önünü alamamanın vermiş olduğu üzüntü içerisindeyim. Çok net bir şekilde biliyoruz ki gerekli yasal düzenlemeler yapılmakla birlikte bunların önüne geçmek mümkün değildir. Bunların önüne geçmek için toplumsal olarak hareket etmek zorundayız. Eğitimden güvenlik güçlerinin çalışmalarına kadar her kesimin bu konuya hassasiyetle yaklaşması bilincindeyiz. Biz Elazığ Barosu olarak üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi buradan ilan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Türkiye Barolar Birliği Üst Kurul Delegesi Rüstem Kadri Septioğlu, Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe’ye görevinde başarılar diledi. Septioğlu,  “Melih başkanımın yüzündeki aydınlığın inşallah baromuza maddi ve manevi açıdan pozitif kazanımlar getireceğine inanıyorum. Hayırlı olsun diyor başkanıma ve tüm ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.