height="132" />
AK Parti’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

AK Parti’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi

ABONE OL
Tem 13, 2022 16:06
AK Parti’de Bayramlaşma Programı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında bayramlaşma Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşti

AK Parti’de bayramlaşma partililer ve vatandaşların katımıyla yapıldı. Bayramlaşma törenine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın, Gençlik kolları, İlçe belde belediye başkan ve teşkilatlarının katılımıyla yapıldı

YILDIRIM: “ÇOK UYANIK OLMASI GEREKİR SADECE UYANIK OLMAK YETMEK ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİR”

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 2023 seçimlerinin geçmiş tüm seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayarak, zorlu bir süreçten geçildiğini ve uyanık olunması gerektiğini söyledi. Yıldırım, “Biz AK Parti teşkilatı olarak dava arkadaşlarınız olarak görev aldığımız günden itibaren hiç durmadan gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz bizim işimiz budur. Bizim çok onurlu ve şerefli bir liderimiz var. Bu ülkeye 20 yıldır hizmet ediyor ve bizler de onun yol arkadaşı olarak onun davasına bir parça omuz vermek için mücadele ediyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hepimizin çok uyanık olması gerekir sadece uyanık olmak yetmek çok çalışmamız gerekir. İnanın her zaman söyledik onların hepsi doğruydu o doğrunun üzerine bir doğru daha koyacağız. Dedik ki her seçim dönemi bu seçim çok önemli dedik evet onların hiçbiri yalan ya da laf değildi. Şimdi 2023 arifesindeyiz. Artık seçim startı verilmiş gibi, sahadayız zaten çalışıyoruz fakat bu seçim o diğer çok önemli olan seçimlerin toplamından daha önemli. Neden önemli sizler hepiniz bunun idrakindesiniz. 20 yılda çok şey kazandırdık ve bu ülkenin insanı onurlu bir şekilde bu ülkede yaşamaya başladı. Ben 90’lı yıllara tekrar dönmek istemiyorum onu herkes biliyor. İnanılmaz derecede merdiven altı çalışmalar gayrı resmi çalışmalar muhalefet adı altında inanılmaz şeyler yapılıyor. Başta liderimizi ve onu temsil ettiği partiyi aşağı çekmek, kötülemek ve onların ifadesiyle iktidardan indirmek için her şeyi ama her şeyi meşru sayıyorlar ve böyle bir çalışma yapıyorlar. Biz 15 Temmuzları yaşadık. 15 Temmuz çok önemli bir süreçti. Yakında da onun yıldönümü kutlayacağız inşallah. Ama inanın 15 Temmuz’ları yapan FETÖ’cü grupların hala zinde bir şekilde bu ülkede çalışmalarına devam ettiklerine emin olabilirsiniz. Onun için 6’lı masa dediğimiz bir de görünür görünmez başka birini eklemiş durumdalar ve her gün algı operasyonuyla siyasilerimizi, il başkanlarımızı, reisi ve yapılan hizmetleri negatifleştirmek ve olabildiğince yere çekebilmek adına her şeyi yapıyorlar ve her şeyi mubah sayıyorlar” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: “BU ŞEHRİ DAHA MÜREFFEH DAHA KALKINMIŞ BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Bayramlaşma töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini söyleyerek, devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Şerifoğulları, “Şehrimizin her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet götürüyoruz. Kent meydanları yapıyoruz, yeraltı otoparkları yapıyoruz yeni yeşil alanlar, parklar aynı zamanda otoyollar trafiğin sıkıntısını çözme adına çalışmaları sürdürüyoruz. Bizler hemşehrilerimize söylediğimiz 11 ana başlıktaki 100 projeyi hayata geçirebilme adına hem teşkilatımız hem il başkanımız hem milletvekillerimiz aynı zamanda belediye meclis üyelerimiz ve kurum çalışanlarımızla birlikte bu şehir değer katacak her çalışmayı bir bir hayata geçiriyoruz ve AK Belediyeciliği şehrimizin her noktasına ilmek ilmek işliyoruz. Görev süremiz devam edinceye kadar da bu azim ve gayretle çalışacağız hiçbir bahanenin arkasına da sığınmayacağız. Deprem, pandemi demeyeceğiz. Bu şehri daha müreffeh daha kalkınmış bir şehir haline getireceğiz bunları da sizlerle beraber yapacağız. Milletvekillerimizle birlikte il başkanımızla birlikte bakanlıklara, genel müdürlüklere gideceğiz taleplerimiz ileteceğiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlikte hareket edeceğiz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın da duasını arkamızda hissedeceğiz Allah’ın izniyle hep birlikte bu şehre çok güzel hizmet ve yatırımları yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: “ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEMEK İÇİN ÇOK DAHA FAZLA GAYRET ETMEMİZ LAZIM”

AK Parti milletvekili Zülfü Demirbağ ise yaptığı konuşmada, bu güzel ülkeyi FETÖ ve PKK emrine girmişlere teslim etmemek için çok daha fazla gayret göstermek lazım dedi. Demirbağ, “Bu kader seçimi ülkemizin biz kalkıp da vatana ihanet içerisinde bulunan PKK ve 15 Temmuz’da bu ülkeye ihanet girişimi içerisinde bulunan FETÖ’nun beyni yıkanmış askerlerinin idare ettiği onların çizgisinde hareket eden onların emrine girmiş bir yönetime bu millet temsil etmez. Olabilir ekonomik sıkıntı çekeriz devletimiz gerekli tedbirleri yapıyor ama bu sıkıntı yaşanıyor diye biz Suriye’ye Ukrayna’ya dönemeyiz. Oturulacak halde değil Ukrayna zihniyetleri bu. Onun içinde bunlara bu güzelim ülkeyi Allah korusun kenarından köşesinden teslim etmemek için çok daha fazla gayret etmemiz lazım yüzde 65 civarında bir defa da olsa bugüne kadar. bizim insanımız kolay kolay başka partiye gitmez. Kararsız seçmen yoktur Türkiye’de. Kararsız seçmenin yüzde 80-90’ı bir defa da olsa AK Partiye oy vermiş insanlardır. Gayret edeceğiz. Azami ölçüde bunları sandığa götürürsek bu ihanet şebekesiyle Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi kıyaslamaz bu millet” dedi.

AĞAR: “AK PARTİ’YE OLAN GÜVENİNİZİ TAZELEYEBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

AK Parti Milletvekili Tolga Ağar ise yaptığı değerlendirmede, 6’lı masayı eleştirerek, AK Parti’nin ülkeye yaptıklarına karşı desteğin bir sorumluluk olduğunu söyledi. Ağar, Ak Parti’nin hizmetlerinin vatandaşlara yeniden anlatılması gerektiğini belirtti. Ağar, “Bundan sonra hayalleri satan isterlerse adını “Altılı Masa” koysunlar isterlerse de kendi partileriyle teker teker aday olsunlar önümüzde bugüne kadar yapmış olduğu belediyelerdeki hizmetleri göz önüne alarak, yapanı mı yoksa bundan sonra yapmayı hayal edeni mi desteklemeliyiz? İşte bir burada bir karar vereceğiz. Burada hepimiz için önemli olan, çocuklarımızın refahı için, evlatlarımızın refahı için bugüne kadar kendini ispatlamış olan bu siyasi oluşuma destek vermenin hepimiz için çok doğru, akıllı ve milletini seven insanlar içinde bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Yapmış olduğumuz altyapı yatırımlarıyla hızlıca bu pandemi sürecinden de çıkmış olan, inanan, çok çalışan ve genç nüfusuyla Türkiye’yi 2023 ve sonrasında çok ciddi anlamda ekonomik olarak müreffeh bir seviyeye taşıyacağına hep birlikte şahit olacağız. Siz gelin bundan sonra kendinizi hiçbir zaman riske atmayacak şekilde konumlanalım. Komşularımızı, arkadaşlarımızı biraz daha araştırma yaparak burada tatbikî bizim ilimizin ve teşkilatımızın da sizlere  bir takım belgeleri, bir takım rakamları mutlaka unutmuş olabiliriz. Hatırlatmak sebebiyle sizlerin gönlünü rahatlatacak ve ileriye dönük daha güvenle bakacağımız, daha güvenle güveneceğimiz, siyasi oluşumuz olan ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki AK Parti’ye olan güveninizi tazeleyebiliriz diye düşünüyorum. Bu bayramda hep birlikte bir araya geldik. İnşallah bundan sonraki bayramlarda da her zaman böyle yan yana sarılarak bayramımızı kutlarız diye düşünüyorum” dedi.

BALIK: “ELAZIĞ’DA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILIYOR”

AK Parti Elazığ milletvekili Sermin Balık, Vatandaşın devletin babalığını AK Parti döneminde gördüğünü, tüm zorluklara rağmen, vatandaşın mağdur edilmediğini söyledi. Balık, “Gerçekten AK Parti dönemiyle birlikte devletin babalığını milletimiz gördü. Elazığ’da bir deprem oldu devlet bütün imkanıyla Cumhurbaşkıyla, Bakanlarıyla 45 gün buradaydı. Ardından İzmir’de oldu devlet oradaydı, sel oldu devlet oradaydı. Bugün İstanbul’da bir sel oldu devlet yine orada. Gerçekten sosyal devletçilikte ilk defa devlet babalığını bütün vatandaşlarına, dezavantajlı bütün millete gösterdi. Engellisine, fakirine, askerde eşi olana, hastanede yatanına her türlü vatandaşına el uzattı ve devlet babalığını gösterdi. Bütün vatandaşlarına eşit oranda kollarını açtı ve kolladı. Evet, pandemi sebebiyle artık dünyanın geçirdiği savaşlar sebebiyle zor günler geçiriyoruz ama biz öyle zor günler geçirdik ki ama bunları Sayın cumhurbaşkanımız sayesinde ondan öncesinde milletimizin ferasetiyle atlattık ki bunları da atlatacağız inşallah. Ekonomide bu kadar sıkıntı yaşadığımız dönemde bile biz Elazığ’da vatandaşlarımızı mağdur etmedik. 25 bin konut yapıldı. Bu 25 bin konut yapılırken 20 yılda faizsiz ödemeyle yapıldı. Devlet ekonomik olarak sıkıntıdayız diyoruz ama bugün müteahhitte devlet parasını peşin ödüyor vatandaşından onun yarısını 20 yılda geri alacak. Evet, ekonomik bir sıkıntımız var ama Elazığ’a biz yatırımı aksatmıyoruz. Milli Eğitim Bakanımız geldi 1.4 milyar lira okul ve yatırım sözü verdi ardından Gençlik Spor Bakanımıza gittik ilçe belde belediye başkanlarımızla birlikte gittik 150 milyar liranın üzerinde yatırımla döndük. Hakikaten Elazığ’da çok güzel işler yapılıyor. Devlet bütün gücüyle vatandaşının yanında. 2023 diyoruz Cumhuriyetin 100. Yılı diyoruz. O bin yıllık zulme son veren AK Partiyle birlikte biz 2023’e gideceğiz inşallah. Zulüm bin yıl sürmedi zulüm 28 Şubat’ın hesabı soruldu bütün FETÖ’cülerin hesabı soruluyor. Hakikaten izin verilmedi bunun ne kadar hakla hayalini kurarlarsa kursunlar siz olduğunuz müddetçe teşkilatlarım dik durduğu müddetçe Allah’ın izniyle bu ülke hiçbir vatandaşına zulüm göstermeyecektir” dedi.

BULUT: “SİZLERLE BİRLİKTE DAHA ÇOK SAHADA OLACAĞIZ DAHA ÇOK ALANDA OLACAĞIZ”

Ak Parti Elazığ milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut ise yaptığı konuşmada, Meclisin tatile girmesiyle birlikte Elazığ’da yoğun bir şekilde çalışmalar yürüteceklerini belirterek 2023 seçimlerinin Ak Parti’nin en iyi sonuç alacağı seçimlerden biri olduğuna inandığını söyledi. Bulut, “Meclis maratonu bitti artık bizde Milletvekili arkadaşlarımızla yaz boyunca inşallah daha çok sahada olacağız. Sizlerle birlikte daha çok alanda olacağız. Daha çok STK’mızı dinleyeceğiz. Daha çok esnafımızı dinleyeceğiz. Ve bir şekilde buradan elde ettiğimiz kazanımlarla da yine meclise dönüp son bir atraksiyonla inşallah 2023 yılına daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Hiç kimse sizi başka şeylerle korkutmasın. Gençlik Kollarıyla alakalı bir şey paylaşayım 2 ay önce Adana’da gençlik kollarıyla alakalı bir şölen düzenledik ben Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı. Ha deyince 3500 tane genç aynı anda sahaya geldi biz onları otobüslerle aldık yani Elâzığ’dan 3500 tane genç Adana’daki şölene katıldı. Bu her babayiğidin karı değil. Her yiğidin karı da değil her siyasi partinin karıda değil o yüzden kimse sizi gençlerle de korkutmasın Allah nasip ederse ben hep bunu söylüyorum evet bizim en zor seçimlerimizden bir tanesi olacak ama Allah nasip ederse bizim en güçlü aldığımız en iyi sonuç aldığımız seçimlerden bir tanesi olacak diyor, bir kez daha bayramınızı tebrik ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.