height="132" />
Alacakaya aşığı komutandan yeni proje “ÇANAKKALE RUHUNU YERİNDE YAŞAYALIM”

Alacakaya aşığı komutandan yeni proje “ÇANAKKALE RUHUNU YERİNDE YAŞAYALIM”

ABONE OL
Nis 22, 2022 10:55
Alacakaya aşığı komutandan yeni proje “ÇANAKKALE RUHUNU YERİNDE YAŞAYALIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce Alacakaya ilçesi için cenaze aracı projesi, ilçede yaşayan her çocuğa bir mont bir bot kampanyası ve gönülden gönül e projeleri ile adından söz ettiren Alacakaya aşığı komutandan yeni proje geldi: “ÇANAKKALE RUHUNU YERİNDE YAŞAYALIM”

 14 İla 18 Yaş Aralığında Ki 300 Lise Öğrencisi önce Ankara Anıtkabir’e oradan da Çanakkale’ye gidecekler.

ANKRA ANITKABİR ORADAN DA ÇANAKKALEYE GÖTÜRÜYORUZ…

Ali komutan açıklamasında  “Alacakaya ilçemiz için bir Projemizi daha Çanakkale ruhunu yerinde yaşayalım sloganıyla haydi gençler Çanakkale diyerek Rabbimin izniyle, sizlerin de destekleriyle hayata geçiriyoruz. Gezimizi Alacakaya Bakladamlar köyü yardımlaşma, dayanışma ve kalkındırma derneği (BAKYAT) ile yürüteceğiz. Bu Projemiz kapsamında ilçemizdeki 14 ila 18 yaş aralığında ki 300 tane lise öğrencimizi başta Ankara Anıtkabir olmak üzere Oradan da Çanakkale’ye getirerek buradaki maneviyatı yerinde yaşamalarına vesile olacağız. Böylelikle bu vatanın, bu toprakların ne şartlarda kazanıldığını yerinde görmelerini sağlayacağız.

Ben 23 yaşında Uzman Çavuşluk sınavlarına girmek maksadıyla Ankara’ya gittiğimde Anıtkabir’i, 28 yaşında tayinimin Çanakkale ye çıkması sebebiyle de şehitlikleri gezme imkanı buldum. İlkokula giderken öğretmenlerimiz Guleman’dan Elâzığ’a bir gezi düzenlemişlerdi maddi durumumuz iyi olmadığından bu geziye katılamamıştım. Lakin nerden geldiğimizi unutmadığımızdan Alacakaya çocuklarının 14 yaşında 1500 kilometre uzaklıktaki Çanakkale’yi görmelerini istiyorum. Hem de beş kuruş para talep etmeden.

Bu vesileyle hemşerimiz Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek gelecek öğrencilerimiz için kalacak yer temin etmesi konusunda ricada bulunduk. Kendisi Projemizi çok beğendiğini dile getirerek gereken desteği vereceğine dair söz verdi. İlgi alakası ve desteklerinden ötürü müdürümüze teşekkür ediyorum. Gezimize katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinden 21 Haziranda Alacakaya’dan Çanakkale’ye düzenlenecek geziye çocuğumun katılmasın ‘da herhangi bir sakınca yoktur tüm sorumluluk bana aittir diye dilekçe getirmesi yeterli olacaktır. Gazamız mübarek olsun.” İfadelerine yer verdi.

#BenDegilBizBaşaracağızÇocuklarKazanacak

#21HaziranEnUzunGünEnGüzelGün

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.