height="132" />
Görür: “Büyük Depremler Çelikhan- Erkenek Hattına Doğru Kayıyor”

Görür: “Büyük Depremler Çelikhan- Erkenek Hattına Doğru Kayıyor”

ABONE OL
Nis 12, 2022 15:43
Görür: “Büyük Depremler Çelikhan- Erkenek Hattına Doğru Kayıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deprem Uzmanı Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’da yaşanan ve çevre illerden de hissedilen depremin ardından açıklama yaptı. Prof. Dr. Görür büyük depremlerin Çelikhan, Erkenek hattına doğru kaydığını söyledi.

Malatya’da meydana gelen ve Elazığ başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremin ardından Deprem Uzmanı Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu.

“BÜYÜK DEPREMLER ÇELİKHAN- ERKENEK HATTINA DOĞRU KAYIYOR”

Naci görür depremle ilgili değerlendirmesinde; “Arkadaşlar, Malatya- Pütürge/Tekederesi yöresinde 5,2’lik deprem oldu. Daha önce, 12/11/2021’de de burada 4,8 deprem olmuştu. Biliyorsunuz, 2020 Elazığ depreminden sonra büyük depremlerin Çelikhan- Erkenek hattına doğru kayacağını söylemiş yöneticileri uyarmıştım. Bugünkü deprem de gösteriyor ki depremler bu hatta doğru ilerliyor. Deprem zamanı bilinmez ama yerel yöneticilerin dikkatli olup “Risk Azaltma Planlarını” hazırlayıp çalışmalarını yapmasında fayda vardır.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.