height="132" />
Hakan Toprak:  Yeni Bir Sayfa Açılacak

Hakan Toprak: Yeni Bir Sayfa Açılacak

ABONE OL
Oca 10, 2022 22:20
Hakan Toprak:  Yeni Bir Sayfa Açılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önümüzdeki günlerde genel kurulla yeni yönetimini belirleyecek olan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkan Adayı Hakan Toprak, yeni dönemde özellikle sendikalı olma hakkına ulaşan ve bu seçimlerde oy kullanacak olan arkadaşlarımızın desteği ile yeni bir sayfanın  açılacağını ifade etti.

Kendisinin, klasik sendikacılık anlayışı yerine, üyelerine karşı sorumlu, onların her konudaki sorunlarına karşı duyarlı, hak arama ve yapılan haksızlıklara karşı üretimden gelen güç ile alın teri ile helalinden çalışarak şehrimizi her alanda yaşanabilir bir şehir haline gelmesinde katkısı olan üyelerinden aldıkları yetki  ile hareket edeceğini dile getiren Hizmet-İş Sendikası Başkan Adayı Hakan Toprak, açıklamasını şöyle sürdürdü:“Geçmişte bizlerin oy ve seçme hakkı bulunmayan Hizmet-İş Sendikasına bugüne kadar hizmet veren çok değerli sendikacı ağabeylerimize teşekkür ediyor ve gayretlerinden dolayı de minnettarlığımız ifade ediyorum. Bizlerin de sendika üyeliğimiz ile gelinen noktada bu yapı içerisinde BELPER gibi, diğer kurumların personel şirketi elemanı olanların sayıları yüzde 95 gibi bir seviyeye ulaşmıştır. Bu gerçekten hareket ederek, azınlığın çoğunluğu yönetmesi yerine “temsilde adalet, yönetimde istikrar” felsefesinden hareketle, bu yapı içerisinde güçlü bir varlık ve sayı ile temsil edilen arkadaşlarımızın sesi olma ve güçlü bir irade ortaya koyma adına Hizmet-İş Sendika Başkanlığına aday oldum. Çalışma arkadaşlarımın da desteği ile bu göreve gelerek örnek bir sendikacılık sergileyeceğimize inanıyorum.”HAKAN TOPRAK KİMDİR;Hakan Toprak 1978 yılında Elazığ’ın Keban ilçesinde doğdu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat  Fakültesinden  mezun oldu. 11 sene kurumsal firmalarda müfettişlik, yöneticilik ve müdürlük görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 9 sene önce  Elazığ Belediyesinde Ziraat Mühendisi olarak göreve başladı. Birim sorumluluğu ve müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Halen Veteriner İşleri Müdürlüğünde  müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.