height="132" />
Mehmet Türkoğlu Oto Onarımcılara Yeniden Başkan

Mehmet Türkoğlu Oto Onarımcılara Yeniden Başkan

ABONE OL
Oca 8, 2022 20:44
Mehmet Türkoğlu Oto Onarımcılara Yeniden Başkan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da oda seçimleri tüm hızıyla devam ederken birçok odanın Başkan adayı seçimin temposuna ayak uydurmaya çalışıyor.

Dün Elazığ Oto Onarımcılar Odasının seçimi gerçekleşti. Seçim öncesi açıklamalarda bulunan Oto Onarımcılar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Türkoğlu;

“Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Neler yaptığımızı herkes çok iyi biliyor burada. Yapacaklarımızı da çok iyi biliyorlar. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Oto Onarımcılar Odası Başkan Adayı Selçuk Göktekin yapmış olduğu açıklamada;

“Daha iyi nasıl faydalı olabiliriz diye kendimize ve ekibimize güvenerek siz değerli esnaflarımızın bizlere olan güven ve desteğiyle bu yola çıktık. Biz birlikte güçlüyüz. Duygu ve düşüncesiyle siz değerli üye arkadaşlarımızın oylarına talibiz. Birlikte yönetim, birlikte başarı ilkesiyle hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Mevcut yönetim arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan seçimlerde oda başkanlığına mevcut başkan Mehmet Türkoğlu seçildi. Oylama toplantısına Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Divan Başkanı Cemil Erdem’in yanı sıra Elazığ’ın esnaf oda başkanlarının temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Konuşmaların ardından seçim başladı.

Sandıkların açılmasıyla Elazığ Oto Onarımcılar Odası başkanlığına 318 oy ile mevcut başkan Mehmet Türkoğlu seçildi. Diğer aday Selçuk Göktekin ise 275 oy aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.