height="132" />
Fırat Üniversitesinin Medya Görünürlüğü Artıyor!

Fırat Üniversitesinin Medya Görünürlüğü Artıyor!

ABONE OL
Ara 31, 2021 00:08
Fırat Üniversitesinin Medya Görünürlüğü Artıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi tarafından medya ve sosyal medya çalışmaları İnterpress Medya Takip Merkezi tarafından sağlanan veriler ışığında değerlendirildi. 2020 ve 2021 yıllarına yönelik hazırlanan medya analiz raporunda Fırat Üniversitesi geçtiğimiz yıla göre gazete, internet ve TV haber sayılarında çok ciddi bir artış göstererek medya görünürlüğünü kat kat artırdı.

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, YÖK tarafından Türkiye’nin en iyi 20 üniversitesinden biri seçilerek Araştırma Üniversitesi olan Fırat Üniversitesi bir yıl içerisinde medya ve sosyal medya çalışmalarında da önemli bir başarı sağladı.

Son bir yıl içerisindeki sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kamuoyunun dikkatini çeken Fırat Üniversitesi, 2021 yılında sosyal medyadaki yükselişini geleneksel medya kanallarında da sürdüren üniversite oldu.

Fırat Üniversitesinin 2020 yılında 136 gazete haberi yayınlanırken, 2021 yılında bu sayı 4.221’e ulaştı. Yine 2020 yılında 1.206 internet haberinde yer alan Üniversitemiz, 2021 yılında ise 27.538 internet haberinde yer aldı. 2020 yılında 67 televizyon haberinde kendine yer bulan Üniversitemiz, 2021 yılında ise 1.261 televizyon haberiyle geçtiğimiz yıla göre haber sayılarını arttırarak, hem geleneksel medyada hem de yeni medyadaki yükselişini sürdürdü.

 

2020                          2021

Gazete:                      136                             4.221

Televizyon:               67                               1.261

İnternet:                     1.206                         27.538

Kaynak: İnterpress Medya Takip Merkezi

 

Medya Analiz Raporuyla ilgili Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, üniversitemiz tarafından elde edilen eğitim başarılarını, gerçekleştirilen faaliyetleri ve yapılan çalışmaları kamuoyuna duyurarak üniversitemizin bilinirliğine bu yıl ciddi bir katkı sunmuştur. Üniversitemizdeki gelişmelerin geniş kitlelere ulaşmasında büyük bir vazife gören Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, ürettikleri özel içeriklerle de üniversitemizin medyada geniş bir yer almasını sağlamıştır. Geçtiğimiz yıla göre medyadaki görünürlüğünü ciddi bir şekilde artıran üniversitemiz sadece geleneksel medyada değil, bir yıl içerisinde sosyal medya hesaplarında da ciddi bir atılım gerçekleştirmiştir. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın hedefleri doğrultusunda ekibimizin de özverili çalışmalarıyla 2022 yılında başarı çıtasını daha da yükseltecektir.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.