height="132" />
Elazığ İl Özel İdaresi, Karla Mücadele Çalışmalarını Başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi, Karla Mücadele Çalışmalarını Başlattı

ABONE OL
Ara 9, 2021 21:16
Elazığ İl Özel İdaresi, Karla Mücadele Çalışmalarını Başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Özel İdaresi, dün gece yaşanan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Mevsim koşulları dolayısıyla karla mücadele hazırlıklarını tamamlayarak, Meteoroloji’nin raporları doğrultasında ekiplerini hazır bekleten Elazığ İl Özel İdaresi, sabahın ilk saatlerinde Sivrice ilçesi Hazarbaba Alaaddin Köyü grup yolunda yol açma çalışmalarını hemen başlattı. Diğer yandan sabah saatlerinden itibaren Baskil ilçesi Şahindere, Beşbölük gibi yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı dolayısıyla da yolların açık tutulması için gerekli çalışmalar yürütülüyor.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği karla mücadelede başarılı çalışmalarıyla örnek olarak gösterilen Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde kar yağışından dolayı köy yollarının açık tutulması için her türlü hazırlığını yapmış durumda.

Elazığ İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada; “Kış mevsiminin olumsuz şartlarından vatandaşlarımızın etkilenmemesi için gerekli hazırlıklarımızı ve planlanmalarımızı yaptık. Karla Mücadele çalışmaları için oluşturduğumuz Kriz Masası 24 saat görev başında bekliyor ve her türlü müdahaleye hazırız. Bugün sabah saatlerinden itibaren de Sivrice ve Baskil ilçelerinin yüksek kesimlerindeki yerleşim yerlerinde karla mücadele çalışmalarını başlattık. Mevsim sonuna kadar ekiplerimiz sürekli olarak, her türlü çalışmayı gerçekleştirmek üzere hazır vaziyette bekleyecekler.” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.