height="132" />
TSD Elazığ Şubesi’nden, Elazığ İŞKUR’a Ziyaret

TSD Elazığ Şubesi’nden, Elazığ İŞKUR’a Ziyaret

ABONE OL
Tem 24, 2022 15:36
TSD Elazığ Şubesi’nden, Elazığ İŞKUR’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat beraberinde dernek üyeleri ile birlikte Elazığ İşkur Müdürü Abdullah Balcı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Elazığ’daki engelli bireylerin istihdamları ve özel sektörde yaşadıkları problemler görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi yönetim kurulu ve üyelerimiz ile Engellilerin sorunlarının çözümünde istihdamın çok önemli bir rolü bulunmaktadır. Çünkü, bu anlamda öncelikle kabul edilmesi gereken konu, engellilerin sağlam insanlara göre istihdam edilmeye çok daha fazla ihtiyaç duyduklarıdır. 35 engellilerimize birlikte Elazığ İŞKUR Müdürü Abdullah Balcı beyi ziyaret ederek engellilerin özel sektörde çeşitli sorunlarını konuştuk toplantıda fikir alışverişi yapmış olup özelde engellilere yönelik yaşanan baskılar engellilerin iş bulmalarında zorluk yaşadıklarını aktardık. Bu ihtiyacın karşılanması halinde, her şeyden önce katılabilen engelliler istihdamın, sosyal ve psikolojik olarak tedavi edici bir etkisi olmaktadır. Misafirperverliğinden ötürü Elazığ İŞKUR Müdürü ve çalışan personellerine teşekkür ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.