height="132" />
Şahsuvar köyü muhtarı Senayi YÜCER hakkında acılan kamu davasından aklandı

Şahsuvar köyü muhtarı Senayi YÜCER hakkında acılan kamu davasından aklandı

ABONE OL
Nis 19, 2022 20:43
Şahsuvar köyü muhtarı Senayi YÜCER hakkında acılan kamu davasından aklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ merkeze bağlı Şahsuvar köyü muhtarı Senayi YÜCER hakkında acılan köy merasını başka bir köyde yaşayan kişiye 4 bin TL karşılığında kiralayıp parayı zimmetine geçirdiği, köyün masrafları ve çeşitli giderleri için toplanan paraları köy tüzel kişiliğine ait banka hesabına yatırmadığı gerekçesiyle hakkında açılan soruşturma neticesinde kamu davasından aklandı.

Daha 3 aylık muhtarken iftiraya uğradığını dile getiren Yücer maddi manevi karşı tazminat davası açacağını dile getirdi.

Açıklamalarına devam eden muhtar “ 3 aylık muhtarken beni şikâyet eden şahıs eski muhtarın oğlu bana köyün su dinamoları yanık şekilde bana teslim ettiler. Bende köyün merasını 2 aylığına 4 bin TL ye kiraya verdim. Aldığım Parayı da babasının bana yanık olarak teslim ettiği dinamolara kullandım. Şahitlerim var dava dilekçelerinde de yazıyor, gelip şahitlik ettiler. Dinamoların faturaları elimde. Ben hakkımı aramayacağım beni köylüme halkıma karşı mahcup ettiler, bende hakkımı aramak için karşı dava açacağım. Yüksek mahkemede yargılandım. Asıl hırsız eski muhtardır,10 yıl boyunca muhtarlık yapıp bir kanat karar defteri doldurmamıştır” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.