height="132" />
Elazığ Milletvekili Keleş, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi İnşaatını İnceledi

Elazığ Milletvekili Keleş, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi İnşaatını İnceledi

ABONE OL
Mar 25, 2024 13:48
Elazığ Milletvekili Keleş, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi İnşaatını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar ilçeleri arasında yapımına başlanılan 150 Yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bölgeye sağlık alanında önemli bir katkı sağlayacak olan hastanenin yapımında gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Keleş, inşaatın planlandığı gibi ilerlediğini ve 2024 yılı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Keleş, incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Palu ve Kovancılar ilçelerimize hizmet verecek olan 150 Yataklı Devlet Hastanemizin inşaatında incelemelerde bulunduk. Hastanemiz bölgeye sağlık alanında önemli bir katkı sağlayacak. 150 yatak kapasitesine sahip olacak hastanemizde, poliklinikler, acil servis, ameliyathaneler, laboratuvar ve görüntüleme üniteleri gibi birçok modern sağlık hizmeti sunulacak.

İnşaat çalışmaları planlandığı gibi ilerliyor ve 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte Palu ve Kovancılar’da yaşayan vatandaşlarımız daha modern ve daha kaliteli sağlık hizmetlerine kavuşmuş olacak.

Bu önemli yatırımın ilçelerimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi Hakkında:

  • 150 yatak kapasitesine sahip olacak.
  • Poliklinikler, acil servis, ameliyathaneler, laboratuvar ve görüntüleme üniteleri gibi birçok modern sağlık hizmeti sunulacak.
  • 2024 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.