height="132" />
Elazığ’da Uyuşturucu Operasyonu: 610 Gram Esrar Ele Geçirildi

Elazığ’da Uyuşturucu Operasyonu: 610 Gram Esrar Ele Geçirildi

ABONE OL
Mar 20, 2024 13:02
Elazığ’da Uyuşturucu Operasyonu: 610 Gram Esrar Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, bölgede huzur ve güvenin sağlanması amacıyla yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda B.E. isimli şüphelinin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaştı.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin bulunduğu araca operasyon düzenlendi. Operasyonda şüphelinin vücuduna gizlediği 610 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.

Operasyon Sonucunda;

  • Ele geçirilen uyuşturucu madde: 610 gram kubar esrar
  • Gözaltına alınan kişi sayısı: 1
  • Başlatılan yasal işlem: Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın Açıklaması:

“Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Bu kapsamda yapılan istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlar yapılmaktadır. Son olarak yapılan operasyonda B.E. isimli şüphelinin 610 gram kubar esrar maddesi ile yakalanması sağlanmıştır. Şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürecek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenini her şeyin üzerinde tutacaktır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.