height="132" />
Elazığ Emniyeti göz açtırmıyor..

Elazığ Emniyeti göz açtırmıyor..

ABONE OL
Oca 14, 2024 15:28
Elazığ Emniyeti göz açtırmıyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından 11-13 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik olarak şunlar gerçekleştirilmiştir:

  • 4 şüpheli şahsın yapılan üst ve araç aramasında 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 8 adet fişek ele geçirilmiştir.
  • Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs,
  • Hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan 1 şahıs,
  • Cezaevi Firarisi suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs,
  • Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs,
  • Hakaret suçundan 1 yıl hapis cezası bulunan 1 şahıs,
  • Sanayi Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde ikametten gerçekleşen hırsızlık konusunun faili olan 1 şahıs olmak üzere, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 ve hırsızlık konusu faili olan 1 olmak üzere toplam 6 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

Yapılan bu çalışmalar ile Elazığ’da genel güvenlik ve genel asayişin sağlanmasına yönelik önemli bir adım atılmıştır. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün bu başarılı çalışmaları takdirle karşılanmaktadır.

Bu çalışmalardan yola çıkarak, Elazığ’da suç oranlarının azalmaya başladığı ve vatandaşların daha huzurlu bir ortamda yaşamaya başladığı söylenebilir. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün bu çalışmalarının devam etmesi, şehrin daha güvenli bir yer haline gelmesi açısından önemlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.